Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Byggmax & Seniorvillor

Seniorvillan

Tryggt och prisvärt boende för dig som är 50+

Ett bekvämt, marknära och billigt seniorboende med social gemenskap. Trivsamt för dig som är 50+. Med mängder av bekvämligheter och låga driftskostnader är Seniorvillor det perfekta boendealternativet.

Hus6

VEROLD är totalentreprenör för Seniorvillor i mellan-Sverige. Intresset för Seniorvillor är stort och det pågår flera projekt med planerad byggstart i vår. En Seniorvilla rymmer 90 luftiga kvadratmeter – ett stort allrum med tillhörande kök, två rejäla sovrum med klädkammare och två badrum. Och dessutom ett inglasat uterum på 14 kvadratmeter.

Alla villor är i ett plan och byggda så att de snabbt och enkelt kan anpassas för eventuellt rörelsehinder. Villorna har en hög utrustningsnivå i standardutförande med vitvaror från Miele, kök och garderober från Vedum, kaklat badrum, klinkers i våtutrymmen och entré, parkettgolv från Tarkett mm. Tillval och uppgraderingsmöjligheter finns för den som vill anpassa bostaden ytterligare.

Aktuella projekt

Flen - Kv. kapellet  Försäljning pågår
Åtta Seniorvillor som parhus centralt i  Sparreholm, mitt i natursköna Sörmland vid sjön Båven. Försäljning pågår
Information om projektet
Länk till Hemnet

Tranås - Kv. Ängaryd  Försäljning pågår
I Tranås, vackert beläget vid sjön Sommen i norra Småland, uppför VEROLD åtta Seniorvillor som parhus med centralt läge.
Information om projektet
Länk till Hemnet

Hallstahammar - Södra näs  Försäljning pågår
I trivsamma och lugna Södra Näs, med Bergslagens djupa skogar i norr och Mälarens vatten i söder, uppförs 14 Seniorvillor. Centralt läge i Västmanland, endast 15 min med tåg till Västerås.
Information om projektet
Länk till Hemnet

Låg driftskostnad

Den totala driftskostnaden är endast ca 24 000 kronor/Seniorvilla/lgh och år. Driftskostnaderna är baserade på medelvärden från uppförda Seniorvillor och i underlaget ingår kostnader för uppvärmning, försäkring, renhållning, vatten, avlopp och hushållsström.  

Ränta och egen kontantinsats gör att den totala boendekostnaden varierar. 

VEROLD och Byggmax

VEROLD och Byggmax har ingått ett samarbete för att säkerställa kvalitativa leveranser till alla VEROLD projekt.
– Vi har valt Byggmax som leverantör av byggmateriel till våra Seniorvillor, då Byggmax är väletablerad byggmaterielsleverantör. Genom Byggmax kan VEROLD säkerställa en hög kvalitet på byggmaterielet i alla våra projekt, säger VEROLDs VD Roger Lindroth.

Framtida projekt

Är du intresserad av Seniorvillor i något annat område*, kontakta VEROLD på:
info@veroldbygg.se
Tel: 08-27 02 27

*Stockholms län, Uppsala län, Södermanlands län, Västmanlands län, Östergötlands län, Gävleborgs län, Örebros län samt Tranås kommun.