Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Spabad Lay-z-spa Palm Springs Swim & Fun
Välj Palm Springs när du vill ha en lyxig och bubblande spa upplevelse med extra komfort och integrerad vattenbehandling, för en bråkdel av kostnaden för en traditionell badtunna.

Lay-Z-Spa är den perfekta badtunnan för dem som vill absolut avkoppling kombinerat med effektiv massage i en privat oas. Palm Springs HydroJet är utrustad med 8 kraftfulla HydroJet massagejets, som kan inriktas just där det gör mest nytta. Det praktiska integrerade vattenbehandlingssystemet gör det lätt att underhålla, om du vill ha den uppställd under en längre tid, och du har fortfarande den stora flexibiliteten, som en Lay-Z-Spa uppblåsbara erbjuder.

8 HydroJet Massage system

Lay-Z-Spa Palm Springs HydroJet är utvecklad med HydroJet vattenmassagesystem. Luta dig tillbaka och låt de kraftfulla 8 justerbara och riktade vattenstrålarna massera dig till ett djupt avslappnat tillstånd. Du behöver bara aktivera jets för att justera flödet till önskad nivå och rikta vattenstrålen dit du vill.

40°C Rapid värmesystem

Ett inbyggt värmesystem i bubbelpoolens pump värmer upp vattnet till 40 °C. Det uppblåsbara överdraget och den fodrade bottnen hjälper till att isolera bubbelpoolen och motverkar energiförluster. Palm Springs har en timerstyrd värmeenhet som gör det möjligt att planera värmepumpens drift.

TriTech för styrka och hållbarhet.

En robust TriTech konstruktion ger Palm Springs HydroJet både hållbarhet och en mjuk fodrad, som du helt kan slappna av i. Detta i kombination med de mjuka, isolerande golv gör att en vistelse i ett Lay-Z-Spa snabbt blir en regelbunden återkommande ritual.

Fodrad luftmatta i golvet

Palm Springs är uppgraderad med ett speciellt fodrat golv under bubbelpoolen. Förutom den extra komfort som du kommer att uppleva ger den extra isolering och minimerar värmeförlusterna.

Genomtänkta detaljer

Palm Springs Hydrojet kommer också med en tjusig isolerad cover med dubbel låsfunktion och säkerhetclips, så det inte blåser bort.

ClearSoft vattenbehandlingssystem

Det integrerade ClearSoft vattenbehandlingssystemet innebär att du avsevärt kan minska mängden klor i ditt spa, använda systemets integrerade Salt Chlorinator System. Vill du använda systemet ska du bara lägga i rent spa salt i vattnet. Det Inbyggda elektrostatiska systemet kommer nu att konvertera det till hygieniskt, klorerat vatten. När du använder ClearSoft system, rekommenderar vi ändå att i tillsätta vattenvårdsmedel för ditt spa och alltid att testa vattnet före användning. ClearSoft vattenbehandlingssystem har också ett inbyggt Water Softning System som hjälper med att minska de negativa effekterna av hårt vatten (en vanlig orsak till spa missfärgning och hudirritation).

Enkel installation utan verktyg

Palm Springs går så lätt att sätta upp att de flesta kan fylla i vatten redan efter bara cirka 10 minuter – helt utan verktyg. Du kan blåsa upp bubbelpoolen med värmepumpen och behöver därför ingen separat, extern luftpump. När bubbelpoolen är uppblåst och slangarna anslutna ska den bara fyllas med vatten. Därefter behöver du bara vänta tills vattnet har nått önskad temperatur.

Rekommenderas att sätta upp bubbelpoolen minst 24 timmar innan det ska användas, eftersom det innehåller 795 liter, som värms upp med ca. 1,5-2°C per timme.

Se video här!

Tekniska specifikationer

Kapacitet personer: 4-6 vuxna
Mängd vatten (80%): 795 L
AirJets: Nej
Hydrojet Massage system: Ja, 8 jets
Clear Soft Chlorinator: Ja
Storlek uppblåst: 196 x 196 x 71 cm
Strömförsörjning: 220-240V/50 Hz/2050W vid 20°
Längd elkabel: ca 7 meter
Filtrera pumpflöde: > 1 325 liter/timme
Värme: CA. 1,5°-2°per timme
Max. värme: 40°C
Certifiering: CE/EMC/GS-godkänd
Antal paket: 1
Paketstorlek: 97 x 70 x 73 cm
Bruttovikt: 60 kg

SNABBA FAKTA

Leverantörens artikelnummer 54144
Varumärke Swim&Fun

Fler produkter i samma kategori

Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar
Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar
Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar