Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Spabad Lay-z-spa St Moritz Swim & Fun
Den stora uppblåsbara St. Moritz AirJet bubbelpoolen rymmer upp till 7 vuxna.

St. Moritz Lay Z Spa med AirJet massage- och värmesystem, är det perfekta valet när det måste finnas plats för många. St. Moritz kan rymma upp till 7 vuxna. Den uppblåsbara Lay-Z-Spa är extra mjuk och bekväm att sitta i och går samtidigt snabb och enkelt att installera. Det integrerade värmesystemet ger badvatten med en behaglig temperatur (upp till 40°C). Med ett enda tryck på massageknappen på Kontrollpanelen genererar AirJet-massagesystemet lugnande och avslappnande bubblor med ett jämnt flöde i bubbelpoolen.

134 AirJets™ massagesystem

Ett uppfriskande massagesystem som består av 134 heltäckande luftmunstycken i botten. Munstyckena genererar lugnande och mjuka bubblor som skingrar dagens utmaningar och problem.

40°C Rapid värmesystem

Ett inbyggt värmesystem i bubbelpoolens pump värmer upp vattnet till 40 °C. Det uppblåsbara överdraget och den fodrade bottnen hjälper till att isolera bubbelpoolen och motverkar energiförluster. St. Moritz har en timerstyrd värmeenhet som gör det möjligt att planera värmepumpens drift.

Bekväm, portabel och hållbar

Det bästa med ett Lay-Z-Spa är att den är så mångsidig. Den kan ställas upp i stort sett överallt där det finns en plan yta. Den är perfekt för användning på terrasser och i trädgårdar med begränsat utrymme — och så är den är lätt att packa ihop. Ta den till exempel med dig på semestern i stugan eller till campingen. Vadderad botten, stabila I-stag och rayonbelagda ytterväggarna är en garanti för styrka och stabilitet, samtidigt som den lyxiga och uppfriskande spa-upplevelsen bevaras.

Enkel installation utan verktyg

Lay-Z Spa går så snabbt att sätta upp att de flesta håller på att fylla den med vatten redan efter bara cirka 10 minuter – helt utan verktyg. Du kan blåsa upp bubbelpoolen upp med värmepumpen och behöver därför ingen separat, extern luftpump. När bubbelpoolen är uppblåst och slangarna anslutna ska den bara fyllas med vatten. Därefter behöver du bara vänta tills vattnet har nått önskad temperatur.

Rekommenderas att sätta upp bubbelpoolen minst 24 timmar innan det ska användas, eftersom det innehåller 800 liter, som värms upp med ca. 1,5-2°C per timme.

Tekniska specifikationer

Kapacitet personer: 5-7 vuxna
Mängd vatten (80%): 1190 L
AirJets: 134
Hydrojet Massage system: Nej
Clear Soft Chlorinator: Nej
Storlek uppblåst: 216 x 71 cm
Strömförsörjning: 220-240V/50 Hz/2050W vid 20°
Längd elkabel: ca 7 meter
Filtrera pumpflöde: > 1 325 liter/timme
Max. värme: 40°C
Certifiering: CE/EAC-godkänd

SNABBA FAKTA

Leverantörens artikelnummer 54175
Varumärke Swim&Fun

Fler produkter i samma kategori

Endast online
Skickas inom: 2-5 vardagar
Endast online
Skickas inom: 3-5 vardagar
Endast online
Skickas inom: 2-5 vardagar
Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar