Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta

Varuinformation

Uppblåsbart spabad
Uppblåsbart Spabad för 4 - 6 personer som ger behaglig värme och skön massage!

Spabadsvattnet uppvärms till max 40°C. Värmefunktionen har en inbyggd snabbuppvärmning som värmer spabadsvattnet med 1,5 - 2°C per timme. Den kraftiga bubbelfunktionen ger en skön massageupplevelse. Drivs av en mycket tystgående pump som inte stör den avslappnande upplevelsen i spabadet. Pumpen är en separat enhet som vid behov kan kopplas till och från med enkla handgrepp.

Spabadet har en enastående strukturell stabilitet samtidigt som det ger en mycket komfortabel sittyta för en lyxig och njutningsfull spa upplevelse. Spabadets yttermaterial består av en lyxig skinnimitation. Uppblåsbart lock i skinnimitation som täcker och isolerar spabadet när du inte badar. Locket är enkelt att fästa tack vare förmonterade clips.
Spabadets botten bestående av många, små luftkuddar ger en skön känsla när man sitter i badet samtidigt som det bidrar med extra värmeisolering nedifrån. Tack vare kontrollpanelen är det enkelt att styra alla funktioner med ett simpelt knapptryck: värme och temperaturreglering, massage, filtrering, av/på och testfunktion.

Poolen är klar att fyllas med vatten inom 10 minuter och mycket enkel både att sätta upp och flytta.

Produkten är CE / EMC / TÜV / GS certifierad.

SNABBA FAKTA

Diameter 196 cm
Färg Beige
Höjd 71 cm
Leverantörens artikelnummer 54129
Material PVC
Varumärke Chemoform
Volym 963 l

Fler produkter i samma kategori