Vindskydd och insynsskydd

Rama in altanen, uteplatsen eller hela trädgården med vackra vindskydd och skärmar som skyddar mot både vind och insyn. Hos Byggmax hittar du allt du behöver för att sätta upp en skärmvägg.

Hur skyddar jag min trädgård och uteplats från insyn med ett insynsskydd?

Med skärmväggar utomhus får du inte bara en snygg helhetsbild, men också insynsskydd och vindskydd för både altan och trädgård. Insynsskydd kan vara en vacker detalj i trädgården samtidigt som det skapar avskildhet. 

Vi har skärmväggar för utomhusbruk i alla möjliga utföranden, stora som små, från kända varumärken som Jabo och PLUS för att uppfylla just dina behov.

Hur monterar man ett vindskydd?

Att montera ihop ditt nya vindskydd från Byggmax ska givetvis vara enkelt. Därför medföljer monteringsanvisning i ditt paket. Har du ytterligare frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst eller besöka någon av våra butiker.

Tips!

Använd klätterväxter, eller sätt upp ljusslingor, för att ge ett livligt uttryck och för att få skärmväggen att smälta in med omgivningen.

Gör det själv

Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Se våra gör det själv guider här.

82 artiklar

 1. Skärmvägg Kajsa
  Finns i flera storlekar
  Skärmvägg Kajsa
  Pris från
  389   kr /st
 2. Skärm Salvia Jabo
  90x150cm
  Skärm Salvia Jabo
  1395   kr /st
 3. Skärm Salvia Jabo
  180x90cm
  Skärm Salvia Jabo
  1795   kr /st
 4. Skärm Salvia Jabo
  180x150cm
  Skärm Salvia Jabo
  2295   kr /st

82 artiklar