Förvaringsbodar

Här finner du förvaringsbodar och andra bygglovsbefriade förvaringslösningar för utomhusbruk i bästa kvalitet och självklart till ett riktigt bra pris! Förvaringslösningarna är underhållsfria och möjliggör förvaring av allt möjligt. Ett cykelförråd i form av en liten bod är den perfekta förvaringsplatsen för familjens alla cyklar, trädgårdsmöbler eller redskap. Det är helt upp till dig vad och hur du vill förvara dina prylar i miniförrådet.

 

Vart kan man köpa ett förvaringstält?

Vi har förvaringstält i olika storlekar, stora som små för att matcha dina behov. Ett förvaringstält kan vara lösningen när man inte vill, kan eller får bygga ett permanent förråd. Skapa enkel förvaring för gräsklipparen, cykeln eller veden med ett litet förvaringstält. Givetvis har vi även garagetält där du kan förvara exempelvis bilen, släpkärran eller mopeden.

 

Hur sätter man ihop en förvaringsbod?

Att montera ihop din nya förvaringsbod från Byggmax ska givetvis vara enkelt. Därför medföljer monteringsanvisning i ditt paket. Har du ytterligare frågor så är du välkommen att kontakta vår kundtjänst eller besöka någon av våra butiker. Här hittar du även alla tillbehör för ditt projekt så som - verktygarbetsskyddspik och skruv för alla tänkbara behov.

 

Gör det själv

Är du en riktig hemmafixare och vill göra jobbet själv så har vi materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Bygg ditt alldeles egna cykelgarage - se vår gör det själv guide här.

7 artiklar

 1. Cykelskjul 5,7 kvm PLUS
  229x248x250 cm
  Cykelskjul 5,7 kvm PLUS
  12995   kr /st
 2. Cykelskjul Cubic PLUS
  244x200x248cm, tryckimpregnerad svart
  Cykelskjul Cubic PLUS
  17379   kr /st
 3. Cykelskjul inklusive dubbeldörr PLUS
  229x248x250 cm
  Cykelskjul inklusive dubbeldörr PLUS
  17205   kr /st
 4. Vedskjul Cubic PLUS
  101x193x210 cm, tryckimpregnerad svart
  Vedskjul Cubic PLUS
  12529   kr /st

7 artiklar