Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
GLÖM INTE!Produkter som kompletterar Snabbkompostor 220 eco Biolan:

Varuinformation

Snabbkompostor 220 eco Biolan
Snabbkompostor Biolan 220 eco är en effektiv värmeisolerad kompostor för åretruntkompostering av köksavfall. Den värmeisolerade konstruktionen och det effektiva luftväxlingssystemet producerar kompost snabbt. Du kan följa med komposteringens under med hjälp av termometern eller genom tömningsluckan. Snabbkompostor 220 eco är dimensionerad för en familjs (1–6 personer) bioavfall.

Placering
Placera Snabbkompostor 220eco på ett ställe, dit det är enkelt att föra avfall året om. Placera kompostorn på bärande underlag på ett ställe där det inte samlas vatten. Sätt kompostorn vågrätt eller luta den en aning bakåt genom att höja lite dess främre kant.

Det finns ett hål för sippervatten nere baktill på Snabbkompostor 220eco genom vilket eventuell överflödig vätska dräneras från kompostorn. Placera kompostorn direkt på markytan så att eventuellt sippervatten kan absorberas i marken. Alternativt kan du samla upp sippervattnet. Om kompostmassan är exceptionellt våt, kan det rinna sippervatten även från tömningsluckans undersida eller det kan sippra genom luftinloppsventilen i framväggen.

Användning
Lägg ett lager på fem centimeter (ca 20 liter) med Biolan Barkströ för Komposten och Torrklosetten på bottnen. Vrid luftinloppsventilens reglage i frontväggen till vänster. Börja fylla kompostorn med biologiskt nedbrytbart avfall. Använd under den första påfyllningen mer generöst strömaterial än rekommenderad. Du kan minska strömängden senare.

Specifikation

- Volym ca 220 l
- Kompostorns höjd 115 cm
- Bottenyta 54 x 54 cm
- Lockets yta (b x d) 73 x 80 cm
- Sippervattenhålets diameter 16 mm
- Lockets vikt då den öppnas 3,5 kg
- Vikten på en tom kompostor ca 30 kg
- Vikten på en full kompostor 100 - 150 kg
- Arbetshöjd 102 cm
- Material rostbeständig UV-skyddad polyeten
- Isoleringsmaterial freonfri polyuretan
- Ventilation reglerbar, patenterad
- Garanti täcker material- och tillverkningsfel 5 år

LADDA NER MER INFORMATION

SNABBA FAKTA

Färg Grön
Leverantörens artikelnummer 70579000
Varumärke Biolan