Trägolv Härdad Ek 1-stav Torekov Bjelin

Låssystem 5G®, hårdvaxoljad, vit, 2,12m2/pkt
Artikelnummer: 650738
Vikt: 21.2
Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt.
Tillgänglig Beställningsvara
Frakt kan tillkomma
Skickas inom
3-5 vardagar
539   kr /m2
st
Trägolv Härdad Ek 1-stav Torekov Bjelin
Bjelins breda plank är tillverkade med en patenterad teknik för att härda trä och göra det starkare. Ett innovativt trägolv med en genuin träkänsla som är många gånger starkare och som utnyttjar förnyelsebara råvaror optimalt.

Endast de rustikare delarna av eken har valts ut. Den naturliga livligheten har sedan förstärkts genom att ekens ådring borstats fram. Slutligen har ytan behandlats med hårdvaxolja för att ge ett bra och lättskött skydd mot fläckar utan att den varma känslan av trä förloras.

Sortering

Ekens mönster och färg varierar allt ifrån lugnt och harmoniskt till livfullt och varierande med kvistar och sprickor. Därför sorteras plankorna för att du ska kunna välja just det utseende som passar din inredning.

Detta golv i sorteringen Rustik innehåller kvistar, märgstråle, viss ytved och färgvariation. Plankorna får ett större djup och träkaraktären framträder tydligt. I sortimentet finns även andra golv i den ännu livfullare sorteringen Antik.

Moderna klicksystem

Låssystemet 5G gör det lättare än någonsin att klicka ihop ett golv. Installeras fritt, flytande ovanpå undergolvet utan att spikas eller limmas fast.

Härdat trä är också ett hållbart sätt att utnyttja träråvaran maximalt. Genom att använda tunna träskikt istället för tjockare massiva plankor kan en betydligt större mängd slutprodukt tillverkas av varje kubikmeter trä.

Garanti

- 20 års garanti

Typspecifik info

Golvtyp: Härdat trägolv
Träslag: Ek
Sortering: Rustik
Mönster: 1-Stav
Ytbehandling: Hårdvaxolja
Infärgning: Vit
Slitskiktets tjocklek: 0,6 mm
Kantfasning: 30° 0,3 mm
Kärna: HDF
Fog: 5G®
Längd: 2379 mm
Bredd: 223 mm
Höjd: 11 mm
Antal i förpackning: 4 st
Snabba fakta
Klicksystem 5G
Golvmönster 1-stav
Varumärke Bjelin