Bevattningspump

I vårt sortiment finns olika modeller av bevattningspumpar som klarar att driva två vattenspridare. Här hittar du även dränkbar bevattningspump som kan användas till regnvattentunna eller annan stor vattenbehållare. Hos oss hittar du vattenpumpar från kända varumärken som AL-KO och Kärcher.

Varför är det bra att ha en dränkbar bevattningspump?

En dränkbar pump är bra att ha för att pumpa ur till exempel trädgårdsdammar och översvämmade källare. En dränkbar pump brukar tåla lätt smutsat vatten och har ofta tillbehör i form av förfilter som skyddar från stopp orsakat av större smutspartiklar.

Vilken bevattningspump är bäst?

Vilken bevattningspump som är bäst beror helt på dina behov. En rekommendation är att välja en bevattningspump från välkända varumärken som AL-KO och Kärcher. Fundera på vilka behov du har och jämför olika modeller från varandra. Några saker du bör ta hänsyn till är om din vattenpump ska tåla smutsigt, lätt smutsat eller endast rent vatten. Du kan även fundera över vikt, storlek, motoreffekt beroende på vad den ska användas till nedsänkningsdjup på dränkbara modeller.

Köp bevattningspump på Byggmax

Om du ska köpa bevattningspump till trädgården gör du det snabbt och enkelt på Byggmax online eller i butik. Din vattenpump hittar du på Byggmax. Varmt välkommen!

Läs mer
Filtrera

16 träffar

Sortera på