Dränkbar pump

En dränkbar pump är mångsidig som kan vara en räddare i nöden vid hanteringen av vatten. Oavsett om du har översvämning i källaren, behöver tömma en pool eller har ett behov av att pumpa vatten från en brunn, är den dränkbara pumpen din pålitliga partner. Kika igenom vårt sortiment av dränkbara pumpar för att hitta den pump som har rätt kapacitet för dina behov.

Hur fungerar en dränkbar pump?

Den dränkbara pumpen kan precis som det låter, sänkas ned helt i vatten. De elektriska komponenterna är vattentätt inbyggda i pumpen vilket gör att den tål att vara under vattenytan. Oavsett placering kommer pumphuset suga in vatten och pumpa ut det via inkopplad slang. Många dränkbara pumpar har en så kalla nivåsensor som gör att pumpen går igång eller stängs av utefter vattennivån. Det smidig med detta är att pumpen då kan arbeta automatiskt utan din hjälp.

Köp dränkbar pump hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av dränkbara pumpar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken dränkbar pump som vi kan erbjuda.

Filtrera

9 träffar

Sortera på
Bosch Power Tools
835  kr
Hyundai Power Products
1 295  kr
Hyundai Power Products
1 495  kr
Hyundai Power Products
1 095  kr
Einhell
Svart, Röd, 270W
549  kr
Kärcher
1 309  kr
AL-KO
879  kr
AL-KO
1 649  kr
AL-KO
2 415  kr