Orangeri

Ett orangeri är inte bara ett välkomnande skydd för dina växter utan erbjuder även en mysig plats för avkoppling där du kan njuta av din trädgård året runt. För att ge maximalt med ljus är orangerier oftast utformade och gjorda av stål samt glas, vilket blir både ett vackert och funktionellt tillägg till din trädgård.

Orangeri har många fördelar

Fördelarna med att bygga ett orangeri är många. Orangerier finns fördelaktigt i olika storlekar och former, det gör att det alltid finns något som passar alla trädgårdar och budgetar. Förutom att ett orangeri ger viktigt skydd för växter kan orangerier också fungera som en vacker utsiktspunkt för trädgården, en skön plats att umgås med familj och vänner. En annan fördel är att ett orangeri kan öka värdet på ditt hem, eftersom det är en vacker och funktionell tillägg till fastigheten.

Att bygga ett orangeri

För att bygga ett orangeri är det viktigt att ta hänsyn till flera faktorer, inklusive budget, storlek och stil. Orangerier kan byggas av olika material, från trä till aluminium och glas. Trä är vanligtvis det mest populära valet för de som vill ha en rustik och naturlig känsla, medan aluminium och glas ger ett modernt och elegant utseende. Det är också viktigt att tänka på hur orangeriet kommer att användas, eftersom det kan påverka vilken typ av byggnad som passar bäst. När du har bestämt dig för att bygga ett orangeri men inte kan eller vill göra det själv, då är det viktigt att ta hjälp av en kunnig entreprenör som kan göra allt från att ta fram ritningar och välja material till att hantera bygglovet och genomföra själva byggprocessen.

Köp orangeri hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av orangerier som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken orangeri som vi kan erbjuda.

Filtrera

4 träffar

Sortera på
Halls
41 599  kr
Venso EcoSolutions
7 990  kr