Tvättmaskin Sverigetvätten Ind N Cylinda Vit

Induktionsmotor, 8kg, 1400varv/min, A+++
Artikelnummer: 6735412
Vikt: 75
SverigeTvätten IND är en tvättmaskin utvecklad för svenska förhållanden med 5 års garanti och möjlighet på upp till 7 sköljar.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
3-5 vardagar
7211 00 kr /st
st
= 1,00 st
Tvättmaskin Sverigetvätten Ind N Cylinda Vit
SverigeTvätten IND är en tvättmaskin utvecklad för svenska förhållanden med 5 års garanti och möjlighet på upp till 7 sköljar. Fler sköljar är fördelaktigt i Sverige eftersom vi på de flesta orter har mjukt vatten, och för att få bort tvättmedelsrester så behövs mer vatten vid tvättning. Den har 10 program, fritt temperaturval på 20°C- 95°C och möjlighet att välja från 400 till 1400 varv centrifugering. 7 sköljningar eller fördröjd start finns som tillvalsknappar. Andra bra produktegenskaper bl a en induktionsmotor som sänker ljudnivån och förlänger livslängden. Den har även sköljstopp och autotvätt, anpassar skölj-och tvättid efter tvättmängd. Energiklass A+++ Centrifugeringsklass B. Passar för pelarmontage med Sverigetorken och TF 420.

Teknisk data

Energiklass: A+++
Energiförbrukning: 194 kWh/år
Ljudnivå: 48/73 dB(A) re 1 pW

Miljö

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.
Ladda ner mer information
Snabba fakta
Varumärke Cylinda