U-konsol 4"

100mm, för pelare
ART.NR: 236107
U-konsol avsedd att skapa fäste för horisontell fastsättning av bärlina eller liknande på skruvpålens rörtopp.
Läs mer
st
Saldo i butik Stockholm-Bromma
Se saldo i andra butiker
Priset kan skilja mellan våra butiker.
Köp online
Denna produkt kan endast köpas I butik
Hjälp med installation?
Vi erbjuder hjälp till fast pris Läs mer

U-konsol 4"

U-konsol avsedd att skapa fäste för horisontell fastsättning av bärlina eller liknande på skruvpålens rörtopp. Konsolen monteras med bult genom skruvpålens hål.

Skruvpålen är ett system för grundläggning

Skruvpålen används till snabb och hållbar grundläggning för alla slags lätta byggnader. Skruvpålen kräver ingen grävning eller markisolering och monteras för hand. Skruvpålen är som namnet antyder en påle som skruvas ner i marken. Pålen har vingar som vrider den ner i marken där den skapar en stabil och bärig stolpe. Skruvpålen finns i olika längder och är lämplig för terrasser, altaner, uteplatser, plank, staket, grindar, garage, carport, mindre sommarhus och bodar.
Bultkonsoler, U-konsoler, hörnkonsoler kan monteras på stolpen i ett utprovat och fungerande system för grundläggning. Skruvpålen finns även i utförande för maskinmontering.

Montering

U-konsolen monteras med bult genom skruvpålens hål. I U-konsolen kan sedan fästas regel eller liknande upp till 52 mm tjocklek. U-fästet är försett med 5 hål på var sida. U-fästet är reglerbart i sidled för att kunna kompensera om stolparna inte hamnat exakt i linje. Konsolen sitter på en platta med 120 mm diameter som täcker skruvpålens topp.


Tekniska data

Innerbredd U-fäste: 108 mm
Innerhöjd U-fäste: 95 mm
Djup U-fäste: 75 mm
Godstjocklek: 3 mm
Diameter lock: 120 mm
Läs mer
Leverantörens artikelnummer U100V