Uppblåsbart spabad Beige

Ø196x71cm, volym 963L
Artikelnummer: 6717154
Vikt: 38.5
Uppblåsbart Spabad för 4 - 6 personer som ger behaglig värme och skön massage!
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
5-10 vardagar
5899 00 kr /st
st
= 1,00 st
Uppblåsbart spabad Beige
Uppblåsbart Spabad för 4 - 6 personer som ger behaglig värme och skön massage!

Spabadsvattnet uppvärms till max 40°C. Värmefunktionen har en inbyggd snabbuppvärmning som värmer spabadsvattnet med 1,5 - 2°C per timme. Den kraftiga bubbelfunktionen ger en skön massageupplevelse. Drivs av en mycket tystgående pump som inte stör den avslappnande upplevelsen i spabadet. Pumpen är en separat enhet som vid behov kan kopplas till och från med enkla handgrepp.

Spabadet har en enastående strukturell stabilitet samtidigt som det ger en mycket komfortabel sittyta för en lyxig och njutningsfull spa upplevelse. Spabadets yttermaterial består av en lyxig skinnimitation. Uppblåsbart lock i skinnimitation som täcker och isolerar spabadet när du inte badar. Locket är enkelt att fästa tack vare förmonterade clips.
Spabadets botten bestående av många, små luftkuddar ger en skön känsla när man sitter i badet samtidigt som det bidrar med extra värmeisolering nedifrån. Tack vare kontrollpanelen är det enkelt att styra alla funktioner med ett simpelt knapptryck: värme och temperaturreglering, massage, filtrering, av/på och testfunktion.

Poolen är klar att fyllas med vatten inom 10 minuter och mycket enkel både att sätta upp och flytta.

Produkten är CE / EMC / TÜV / GS certifierad.
Snabba fakta
Varumärke Chemoform