Stolpbelysning

Köp stolpbelysning hos Byggmax och gör trädgården både mysigare och lyxigare med vacker utebelysning. Hos oss hittar du pollare och belysningsstolpar i olika ljus, höjd och design. Både belysningsspolar och pollare är utmärkta för att belysa gångstigar, garageuppfarter och trädgårdar. Välj mellan flera olika modeller från stolplyktor med ett rustikt gammeldags intryck till moderna och stilrena pollare.

Oavsett om du ska lysa upp garageuppfarten, trädgården eller vägen fram till huset hittar du stolpbelysning som passar ditt behov hos Byggmax. Välj mellan över 100 lampor i olika modeller och färger i vårt breda sortiment online. Köp gatlyktor, pollare, trädgårdslyktor, lyktstolpar och annan stolpbelysning från varumärken som Konstsmide och Malmbergs.


Stolpbelysning i LED

På Byggmax finns belysning till stolpar även i LED. Det är ett bra val då de är energieffektiva med en längre livslängd. Det gör att LED-ljus är mer miljövänligt än alla andra typer av ljus. Du behöver inte byta ut lampan ofta på grund av den långa livslängden. Fördelarna är många med att välja LED-lampor. Vi har även LED-lampor till bland annat fasaden samt till spotlights och ljusslingor så du kan byta ut alla dina lampor till miljövänligare alternativ med längre livslängd.

 

Bra att tänka på när du ska välja belysningsstolpar

  • En stilfull trädgårdsbelysning präglas av kontrasten mellan ljus och mörker.
  • Prova dig fram. Rekommenderat är att testa lysa med en ficklampa på olika platser i trädgården för att se vart du ska placera belysningen. Se till att testa från olika vinklar så att lamporna inte bländar och lyser för starkt.
  • Den perfekta stolpbelysningen kombinerar funktion och dekoration.

Köp billig stolpbelysning hos Byggmax

Hos oss på Byggmax kan du alltid hitta många prisvärda stolpbelysningar i flera olika utförande. Kom in i din närmaste Byggmax-butik eller på Byggmax.se för att kolla in hela vårt sortiment av belysningsstolpar. 

Läs mer

10 träffar

Sortera på
START SET LIGHTSON
LightsOn
3000K, 5W, LED
från 899  kr /stk
Trädgårdslampa Luna LightsOn
LightsOn
Svart pulverlackad aluminium, 0,7m kabel,
från 349  kr /st
TRÄDGÅRDSSPOT LECCE KONSTSMIDE
Konstsmide
Svart, 4W LED
539  kr /st
POLLARE APOLLO LIGHTSON
LightsOn
3000K 3W LED IP65
från 429  kr /stk
PREMIUMPOLLARE SATURNUS LIGHTSON
LightsOn
3000K, 4W, LED
från 1 299  kr /stk
Pollare Ellips LED LightsOn
LightsOn
2W. 12 V. 90 Lumen. Varmvitt ljus. Garden Plug & Play
från 349  kr /st
MARKSPOT LUNA 65 SVART LIGHTSON
LightsOn
3000K 5W LED
från 549  kr
POLLUX LIGHTSON
LightsOn
3000K, 2W, LED
från 699  kr /st
TRÄDGÅRDSLAMPA ASTI KONSTSMIDE
Konstsmide
Grå, LED, inkl stolpe
1 519  kr /st
MARKSPOT LUNA 65 SILVER LIGHTSON
LightsOn
3000K 5W LED
från 549  kr /stk