Uterum

Uterum från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Med ett uterum eller inglasad altan skapar du ett helt nytt rum som förlänger din sommar. Skjutdörr till uterum och allt du kan tänkas behöva till ditt nya favoritrum hittar du hos oss.


Uterummet, ditt nya favoritrum

Finns det något härligare än att sitta i ett behagligt uterum och njuta av vårens första trevande strålar genom fönstret? Det skulle möjligen vara att kura ihop inne med en bra bok samtidigt som sommarregnet smattrar mot glaset. Sommarvädret i Sverige är kanske inte alltid det mest pålitliga, men det är däremot en varm, torr och trygg uteplats. På Byggmax hjälper vi dig att bygga ditt nya favoritrum. Vi ser till att du får tips om bra skjutdörrsbeslag så att det är lätt att öppna och stänga dörrarna - detta korrigerar temperaturen och stänger ute eventuellt regn. På vår byggportal hittar du detaljerade guider för att komma igång med hemmafixet. Så låt oss instruera och inspirera! Sedan fixar skaparglädjen resten.


Skapa ditt perfekta uterum

Innan du sätter igång med uterummet är det viktigt att ansöka om bygglov, då det färdiga rummet kommer klassas som en utbyggnad. Sedan är det bra att tänka ut hur du vill använda rummet. Ska det vara isolerat eller räcker det med att det bara är ett inglasat uterum? I vissa fall kan du behöva extra material för att uterummet naturligt ska smälta in i resten av fasaden - och du kommer alldeles säkert få utföra en hel del skruvande. Därför kan det vara en god idé att komplettera med bra elverktyg. Hos oss här på Byggmax hittar du ett brett utbud av material för uterum och vi hjälper dig gärna komma igång.


Hitta materialet för ditt uterum hos Byggmax

Kom in till oss så snart du vet hur ditt perfekta uterum ser ut! Vi har ett stort utbud av prisvärda varor som hjälper dig förverkliga din dröm.

91 artiklar

 1. Skjutdörrsbeslag Retro Homefixer
  2 meter, svart
  Skjutdörrsbeslag Retro Homefixer
  869   kr /st
 2. Uterum Nova 21,5 m2
  21,5 m2
  Uterum Nova 21,5 m2
  91959   kr /st
 3. Slutstolpe Element
  Till Element Fönsterparti och Skjutdörr. Impregnrerad. Omålad. 9x9x200cm
  Slutstolpe Element
  399   kr /st
 4. Skjutdörrsbeslag Modern Homefixer
  2 meter, silver/Grå
  Skjutdörrsbeslag Modern Homefixer
  459   kr /st
 5. Altandörrshandtag 7/100 Tokyo Hoppe
  240x50x120 mm, handtagssprint 7x100 mm
  Altandörrshandtag 7/100 Tokyo Hoppe
  699   kr /st
 6. Glastak
  Flera olika varianter
  -10% Tom 31/05
  Glastak
  Org. pris 12099   kr Du sparar 1209   kr Extrapris 10889   kr /st
 7. Skjutdörrsbeslag Element
  Komplett beslagsset för Skjutdörr Element
  Skjutdörrsbeslag Element
  1595   kr /st

91 artiklar