Uterumspartier

Här hittar du uterumspartier till både uterum och altan. Dessa högkvalitativa väggpartier i glas släpper in mycket ljus och i vårt breda sortiment hittar du även utföranden som kan användas året om! Köp billigt och bekvämt online i vår webbshop!

 1. Sommar | Classic
  Skjutbara dörrar för uterum som är anpassade att använda under sommaren. Dörrarna har en höjd på 1990 mm och har 4 mm härdat glas och är tillverkade i vitlackerad aluminium. Finns i flera storlekar.
  2829   kr /st
 2. Säkerhetsglas i isolerkassett | Vår-Höst
  Uterumsparti Vår-Höst är serien för den som vill använda sitt uterum under större delen av året, vår och höst. Detta är serien med en isolerkassett som ger dig en riktigt lång uterumssäsong.
  8695   kr /st
 3. 5 mm härdat glas | Sommar
  Skjutbara dörrar för uterum som är anpassade att använda under sommaren. Dörrarna har en höjd på 1990 mm och har 5 mm härdat glas. De är tillverkade i vitlackerad aluminium. Finns i flera olika storlekar.
  4539   kr /st
 4. 5 mm härdat glas | Sommar
  Skjutbara fönster för uterum som är anpassade att användas under sommaren. Dörrarna har en höjd på 1190 mm och har 4 mm härdat glas. Glaset är fem gånger starkare än ett vanligt glas. De är tillverkade i vitlackerad aluminium. Finns i flera storlekar.
  3089   kr /st
 5. Säkerhetsglas | Sommar
  Skjutdörrar som passar den som vill använda sitt uterum under sommaren.
  5195   kr /st
 6. Härdat Isolerglas | Vår-Höst
  Uterumssystem med isolerglas är anpassade att användas från tidig vår till sen höst. Ett skjutbart dörrparti med härdat 2-glas säkerhetsisolerglas, D4-9, avsett för uterum. Det härdade glaset är 5 gånger starkare än ett vanligt glas.
  8189   kr /st
 7. Sommar | Classic
  Skjutbara fönster för uterum som är anpassade att använda under sommaren. De är tillverkade i vitlackerad aluminium och finns i flera olika storlekar. De skjutbara fönsterna är 1190 cm har 4 mm härdat glas och isolervärdet på glaset är 5,9.
  1959   kr /st
 8. Sommar | Classic
  Fasta fönster som är anpassat att användas under sommaren. Fönsterna har en höjd på 1154 mm och 4 mm härdat glas samt ett isolervärde på 5.9. De är tillverkade i vitlackerad aluminium.
  1509   kr /st
 9. Sommar | Classic
  Fasta dörrar som är anpassade att användas i ett uterum under sommaren. Dörrarna har en höjd på 1954 mm och 4 mm härdat glas samt isolervärde på 5,9. De är tillverkade i vitlackerad aluminium och monteras enkelt med en skruv direkt i regel på insidan, på så sätt blir den inbrottssäker.
  2069   kr /st
 10. Vinter
  Skjutbara dörrar med 2-glas och säkerhetsisolerglas som är anpassad att kunna använda året runt i uterummet. Dörrarna är 2100 mm höga och tillverkas i vitlackerad aluminium. Karmen monteras i ett samma stycke för bästa täthet och U-värde.
  24049   kr /st
 11. Härdat Isolerglas | Vår-Höst
  Skjutbara fönster med 2-glas och säkerhetsisolerglas (D4-9) som är anpassad att kunna användas från tidig vår till sen höst. De härdade glaset är fem gånger starkare än ett vanligt glas. Fönsterna har en höjd på 1190 mm. De är tillverkade i vitlackerad aluminium. Finns i flera storlekar.
  5199   kr /st
 12. Säkerhetsglas i isolerkassett | Vår-Höst
  Skjutbara fönster som är anpassade att användas från tidig vår till sen höst. Fönsterna har en höjd på 1195 mm och 4 mm säkerhetsglas. Glaset är starkare än vanligt glas. Fönsterna är tillverkade i vitlackerad aluminium.
  6395   kr /st
 13. 5 mm härdat glas | Sommar | vit
  Fasta dörrar som är anpassade att användas som en förlängning av sommaren. Dörrarna har en höjd på 1990 mm och har 5 mm härdat glas. Glaset är fem gånger starkare än vanligt glas. Dörrarna är tillverkade i vitlackerad aluminium.
  1869   kr /st
 14. Kundfavorit
  FÖNSTER FASTA PARTIER, ALUWHITE
  5 mm härdat glas | Sommar
  Fasta fönster som är anpassade att användas som en förlängning av sommaren. Fönsterna har en höjd på 1190 mm och har 4 mm härdat säkerhetsglas. Glaset är fem gånger starkare än vanligt glas. Fönsterna är tillverkade i vitlackerad aluminium.
  1289   kr /st
 15. Säkerhetsglas | Sommar | Optimal S30
  Skjutbara fönster som är anpassad att använda på uterum för sommaren. Fönsterna har en höjd på 1195 mm och 4 mm säkerhetsglas i isolerkassett som är fem gånger starkare än vanligt glas. De är tillverkade i vitlackerad aluminium. Vid monteringen kilas partiet fast mellan karm och stomme med plast- eller träkilar.
  4395   kr /st
 16. Härdat Isolerglas | Vår-Höst
  Fasta dörrar som är anpassade att användas från tidig vår till sen höst. Väggpartiet har härdat 2-glas med säkerhetsisolerglas (D4-9) som är avsett för uterum. Dörrarna har en höjd på 1990 mm och är tillverkade i vitlackerad aluminium.
  3649   kr /st
 17. Vinter
  Skjutbara fönster med 2-glas med säkerhetsisolerglas (D4-16), som är anpassade att användas i ett uterum som uppvärmt året om. Fönsterna har en höjd på 1300 mm och är tillverkade i vitlackerad aluminium.
  20009   kr /st
 18. Vår-Höst
  Uterumssystem med isolerglas är anpassade att användas från tidig vår till sen höst.
  2309   kr /st
 19. Härdat Isolerglas | Vår-Höst
  Fast hörndörr som är anpassad att användas från tidig vår till sen höst. Dörrarna har en höjd på 1990 mm och härdat 2-glas säkerhetsisolerglas (D4-9), glaset är avsett för uterum och är fem gånger starkare än vanligt glas. De är tillverkade i vitlackerad aluminium.
  3649   kr /st
 20. 5 mm härdat glas | Sommar
  Hörndörrar med härdat säkerhetsglas som är anpassat att kunna användas under sommaren. De härdade glaset är fem gånger starkare än ett vanlig glas. Dörrarna har en höjd på 2100 mm. De är tillverkade i vitlackerad aluminium. Finns i flera storlekar.
  1869   kr /st
 21. 5 mm härdat glas | Sommar
  Hörnfönster som är anpassade att användas under sommaren. Fönsterna har en höjd på 1190 mm och 4 mm härdat glas som är avsett för uterum. Det härdade glaset är fem gånger starkare än ett vanligt glas. Fönsterna är tillverkade i vitlackerad aluminium. Finns i flera storlekar.
  1289   kr /st
 22. Hittar du inte den
  modell du söker?

  Prova att bygga ett eget
  uterum hos Skånska
  byggvaror!

  -> Klicka på denna länk
  för att öppna ett nytt fönster
  - uterumskonfigurator

  Skånska byggvaror