Komplett Uterum 16,11 m2

Sommar | Härdat glas | Sanremo
ART.NR: 6809333
Komplett uterum som är anpassat att användas under sommaren. Öppna ditt hem för ett mysigt utomhusliv och skapa extra plats som du har glädje av hela året.
Läs mer
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Komplett Uterum 16,11 m2

Komplett uterum som är anpassat att användas under sommaren. Öppna ditt hem för ett mysigt utomhusliv och skapa extra plats som du har glädje av hela året.

Detta är ett uterum som kan motstå alla slags väder. De har dubbla skjutdörr på tre sidor som ger goda möjligheter för vädring och enkel passage. Öppningen har en bredd på 121 cm och en höjd på 203 cm. Med hjälp av en huvudnyckel kan du låsa inifrån. Uterummet har förstärkt konstruktion med robust aluminiumram. Väggmonteringsplattan är inställningsbar till att uppnå önskar höjd mellan 285 - 310 cm. Taket är tillverkat av UV-skyddade polykarbonatplattor, vilket innebär att de praktiskt taget inte kan gå sönder. Eftersom uterummet har kristallklara akrylväggar kan det motstå kraftiga slag och skyddar mot skadliga UV-strålar. Inbyggt takrännesystem för effektiv vattendränering och -samling (diameter 4.5 cm).

Uterummet har en enkel gör-det-själv-montering med förmonterade dörrar, därför är det inte nödvändigt att gå upp på taket. Click-N’-Lock-taksystemet för säker och enkel montering, låsning av glaset mellan stängerna förhindrar vatten från att träna in i rutorna. Akrylväggsystemet finns i klart och transparant och är enkelt att rengöra och perfekt integrerad med varje hustyp och utomhusmiljö. De högeffektiva akrylplattorna behåller en hög ljustransmission genom hela dessa långa livstid.

Färg på profiler och glas uterum grå
Profiler: Grå Ral 7012
Glas: Klar

Färg på profiler och glas uterum vit:
Profiler: Vit Ral 9016
Glas: Vit opal

Tänk på
Att se till att kontrollera att jordytan är helt plan, avbalanserad i 90° vinkel till stötteväggen innan du börjar montera.

Tillverkningsprodukt
De produkter som är märkta med “Tillverkningsvara (ej returrätt)” Tillverkas speciellt för dig efter din order och därmed gäller inte ångerrätten.

Läs mer
Leverantörens artikelnummer S540-012