SKJUTBARA FÖNSTER, ALUWHITE

5 mm härdat glas | Sommar
ART.NR: 6800077
Skjutbara fönster för uterum som är anpassade att användas under sommaren. Dörrarna har en höjd på 1190 mm och har 4 mm härdat glas. Glaset är fem gånger starkare än ett vanligt glas. De är tillverkade i vitlackerad aluminium. Finns i flera storlekar.
Läs mer
Bredd:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

SKJUTBARA FÖNSTER, ALUWHITE

Skjutbara fönster för uterum som är anpassade att använda under sommaren. Fönsterna har en höjd på 1190 mm och har 4 mm härdat glas.Glaset är fem gånger starkare än vanligt glas. De är tillverkade i vitlackerad i aluminium.

Systemet är tillverkat i klassisk design med rena former och kantiga profiler, vilket gör att de passar till de flesta lösningar inom uterum. profilerna är vitlackerade i aluminium som ger luckorna både ett fördelaktigt utseende och bra hållbarhet. Skenorna är tillverkade i aluminium och har integrerade droppbleck och stansade dräneringshål för bortledning av vatten. Luckorna låses inifrån med två låsknoppar som ingår. Aluwhite är ett svensktillverkat uterumssystem som är anpassat för det nordiska klimatet.

Aluwhite har vändbara dörrar, vilket innebär att du bestämmer dörrarnas placering vid monteringen. Du väljer själv på vilket spår de skjutbara dörrarna ska placeras. Alla luckor är skjutbara. 

Skjutfönsterna har justerbara hjul för finjustering. Luckorna har skakskydd fr att få en jämn och stabil gång. Sidoprofiler med borstlister för maximal täthet. 

Förberedelser inför montering

Hålmåttet är detsamma som partiets exakta mått i bredd och höjd (stumma mått). 

Frågor och svar

På Aluwhites hemsida kan du enkelt se de frågor och svar som du undrar över i samband med ditt köp av uterum.

Läs mer
Varumärke Aluwhite
Leverantörens artikelnummer AWSF214