Kundtjänst

Aktuella priser och lagerstatus:

Kundservice

0771-89 00 89
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Se lager och fraktkostnad

Sverigekarta
Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar
Endast online
Skickas inom: 5-10 vardagar
Visa alla varianter

Varuinformation

Skydd för värmepump
Ett stilrent skydd som hjälper till att skydda den utvändiga delen av värmepumpen mot väder och vind. Boxen skyddar inte mot isbildning på värmepumpen.

Skyddet höjer inte bara husets helhetsintryck utan har även många praktiska fördelar och skyddar bl.a. mot höstens fallande löv som kan sätta sig i luftintaget och därigenom sänka värmepumpens effekt och i vissa fall även leda till driftsstopp.

Har man en värmepump som ger ifrån sig ljud går det också att efterisolera skyddet med ett ljuddämpande material och därigenom minska bullret. Fråga på din lokala byggmarknad vilka material de kan rekommendera. Som en extra fördel går det att reducera strömförbrukningen under de mycket kalla vintermånaderna när man inte vill lägga ström på att avisa värmepumpen.

Värmepumpsskyddet är designat så att det är lätt att underhålla värmepumpens utedel. Det är bara att lossa 4 skruvar i takplattan så har man obehindrad åtkomst till hela värmepumpen.Skyddet passar de flesta värmepumpar på marknaden och säkrar att den får tillräckligt med luft hela vägen runt. Skyddet är tillverkat av pulverlackerat aluminium som är 100 % rostfritt och kräver minimalt underhåll i många år framöver. Bultar för montering i tegelvägg medföljer.

SNABBA FAKTA

Bredd 1100 mm
Djup 555 mm
Färg Vit
Höjd 700 mm
Leverantörens artikelnummer 10067
Varumärke Superproof

Fler produkter i samma kategori

Endast online
Skickas inom: 3-8 vardagar
Endast online
Skickas inom: 3-5 vardagar