Växthus 11,5m2 Magnum Halls

Finns i flera utföranden
ART.NR: 7110040
Toppvalet för trädgårdsodlare som önskar ett riktigt rymligt växthus. Här finns dubbla skjutdörrar för en generös ingång i växthuset tillräckligt bred för skottkärra eller rullstol.
Läs mer
Typ:
Färg:
st
Saldo i butik Välj butik
Denna produkt kan endast köpas online
Köp online
Ange postnummer för leverans och lagerinformation.
Sök efter postnummer

Växthus 11,5m2 Magnum Halls

Växthus Magnum 11,5 kvm från Halls är toppvalet för trädgårdsodlare som önskar ett riktigt rymligt växthus. Här finns dubbla skjutdörrar för en generös ingång i växthuset tillräckligt bred för skottkärra eller rullstol. Det här luftiga växthuset med 2,58 m takåshöjd ger ordentligt med utrymme för både odlare och växter och ju större rymd ett växthus har desto bättre för odlingen. Skjutdörren glider lätt på skenor och det finns fyra öppningsbara ventilationsfönster. Växthuset har grön eller obehandlad aluminiumstomme och väggar och tak av glas, härdat glas eller polykarbonat.

Montering

Hela konstruktionen är lättmonterad och glasen fästes enkelt med clips och gummipackningar. Fundament finns att köpa separat.

Komplettera ditt växthus

Växthuset kan kompletteras med automatiska fönsteröppnare, hyllor, bord, bevattningssystem, fotogenvärmare etc.

Tekniska data

Storlek: 11.5 m2
Längd: 4,46 m
Bredd: 2,57 m
Höjd, takfot: 1,48 m
Höjd, takås: 2,58 m
Dörrbredd: 1,16 m
Läs mer
Varumärke Halls
Leverantörens artikelnummer 70894
Ladda ner dokument

Inspireras av våra gör-det-själv guider

  • Ett växthus fyller inte bara en praktisk funktion för odling utan kan också vara den sista detaljen för en komplett och vacker tomt, uteplats eller balkong. Växthuset kan även byggas större för att användas som ett uterum att ta en fika i, eller kanske för att avnjuta en sommarkväll med nära och kära. Oavsett vad du väljer kommer växthuset sätta färg på tillvaron med ett glimrade liv av grönska.