Våtrumsskiva böjbar 2-pack

1250x600x30mm
Artikelnummer: 660022
Vikt: 6.1
Jackon Våtrumsskiva böjbar är en skiva med kärna av extruderad polystyren (XPS) belagd med glasfiberarmerad specialputs på båda sidorna.
Välj butik för att se lagertstatus
Inte tillgänglig online
Skickas inom
3-6 vardagar
758 00 kr /st
st
= 1,00 st
Våtrumsskiva böjbar 2-pack
Denna skiva är bäjbar på tvären.

Jackon Våtrumsskiva böjbar är en skiva med kärna av extruderad polystyren (XPS) belagd med glasfiberarmerad specialputs på båda sidorna. Skivan är spårad för att kunna böjas för att skapa rundade former på väggar.
Skivan är särskilt lämplig för våtrum eftersom XPS-kärnan är helt okänslig för fukt och mögel. Ytan har en god vidhäftning för beläggning av keramiska plattor eller våtrumsmatta. Skivan har låg vikt och god isoleringsförmåga. Skivorna kan användas både som väggskiva och för att exempelvis bygga in badkar, bänkar och duschhörn.

Montering

Skivan kan bearbetas med vanliga handverktyg och monteras på väggreglar av trä eller stål eller monteras direkt mot befintlig murad eller gjuten vägg. I våtrum ska skivan sedan kompletteras med ett godkänt tätskikt som är godkänt av Byggkeramikrådet. I rum där endast vattenavvisande ytskikt krävs räcker det att täta skarvar och genomföringar.


Tekniska data

Tjocklek: 30 mm
Bredd: 600 mm
Höjd: 1250 mm
Ladda ner mer information
Snabba fakta
Varumärke Jackon