Metallister

Hos oss hittar du ett stort urval av metallister till ett riktigt bra pris. Våra metallister är snygga, tåliga och hållbara så se till att handla dina lister prisvärt och med kvalitet hos Byggmax. Metallister har många användningsområden. Skarvlisten används exempelvis istället för tröskellister mellan olika golvytor i samma plan. Den täcker skarvar och ger en snygg övergång. Nivålisten däremot används vid golvläggning där det är olika nivåer mellan rum eller golvplan samtidigt som även den täcker skarven och ger en snygg övergång. Medan trapplister är precis vad det låter, de ger en snygg avslutning på steget samtidigt som den ger ett skydd.

Hur fäster man en metallist?

Trapplisten skruvas fast i framkanten på varje trappsteg, vanligtvis i det fall steget består av olika skikt. Här hittar du alla tillbehör för ditt projekt så som - verktyg och eventuella arbetsskydd. Både skarvlister och nivålister kan fästas på olika sätt, en del skruvas enkelt fast med skruv medan andra är självhäftande för en enkel och snabb montering.

Gör det själv

Ta dig an någon av våra populära Gör det själv – projekt! Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut. Läs mer här.

Läs mer

1 träff

Sortera på
Fibo
Aluminium
151  kr