Kvartstav och rundstav

Hos oss hittar du kvartstav och rundstav till ett riktigt bra pris. Kvartstav används exempelvis när man vill ha en mjuk övergång mellan golv och tröskel. Det ger en snygg helhet redan innan du har klivit in i rummet och kan även vara ett bra komplement till lister. Rundstavar kan du använda för att bygga både stänger och stolpar. Vi har rundstavar i furu som ger dig valmöjligheten att ha kvar dess naturliga utseende eller att vitmåla den. En målad rundstav ger ett stilrent och snyggt intryck.

Vårt viktigaste byggmaterial

Virke är ett ekologiskt, miljövänligt och klimatsmart material och ger oss oändliga möjligheter med olika byggprojekt. Till skillnad från betong, stål och tegel är trä det enda förnybara byggmaterialet. Träet kan återvinnas flera gånger innan det till slut förbränns och blir till elkraft och värme för våra hus.

Gör det själv

Ta dig an någon av våra gör det själv – projekt! Med rundstav kan du bygga en snygg vedbärare att ställa bredvid din kamin eller eldstad. Vi har materialen, råden och inspirationen för att hjälpa dig genom byggprojektet och självklart guidar vi dig från början till slut.

Läs mer

1 träff

Sortera på
ø27mm, obehandlad furu
från 34 95  kr /m