Akustikpaneler | ByggmaxAkustikpaneler | Byggmax

Inred med akustikpanel

Akustikpaneler går hand i hand med den nordiska inredningsstilen och dess trä ger en unik känsla i hemmet. En akustikpanel i trä är gjord av ribbor vilket skapar en ribbpanel som absorberar ljudet för att skapa en behaglig ljudnivå i rummet.

En ribbvägg är inte bara till för att minska höga ljud utan även en riktigt snygg inredningsdetalj. Akustikpanel kan monteras på de flesta ställen i hemmet, både i tak och väggar. Varför inte sätta panel som en fondvägg bakom sängen, runtom köksön eller i hallen för att forma en snygg kapphängning. När det kommer till användningsområdet är det bara din fantasi som sätter gränser.

Akustikpaneler | ByggmaxAkustikpaneler | Byggmax

Fördelar med akustikpanel

Akustikpanelerna i vårt sortiment har många fördelar. Själva grundsyftet med akustikpanel är att absorbera ljud för att förbättra akustiken och minska ljudet i rummet. Men dess stilrena design gör att det dessutom är en inredning som håller länge både i stil och kvalitet. Noga utvalda träslag och hög kvalitet på råvarorna gör att en investering i en ribbvägg är något du kan njuta av i många år. 

 

Glöm inte bort att vi även har akustikplattor.

Inspireras av våra guider-steg-för-steg