Köksblandare

Hos oss hittar du snygga och prisvärda köksblandare. Med en enkel handvändning kan du åstadkomma en stor förbättring.

Förnya ditt kök med en köksblandare

Du måste inte köpa en ny diskbänk, även om det också kan vara en bra idé, för att göra köket till en trevligare plats. Det kan faktiskt räcka med att byta köksblandare. Vi har flera modeller med olika utseenden, du kommer därför att kunna hitta något som stilmässigt passar i just ditt hem. Läs gärna på om de olika modellerna i vårt sortiment och välj en med funktioner som du värdesätter. Blandare är enkla att installera, följ bara instruktionerna som medföljer vid köpet så klarar du monteringen helt på egen hand. Att låta en rörmokare göra jobbet kostar mer än själva blandaren.

Installera blandare - Vi guidar dig

När det är dags att byta blandare eller installera blandare i ett helt nytt kök finns det några saker du bör tänka på. I Byggmax guide installera blandare går vi stegvis igenom hur du väljer rätt blandare och hur du installerar den utan att ta in hantverkare. Lycka till!

En detalj som gör skillnad

När det gäller köksinredning kan man spendera hur mycket pengar som helst. En bra köksblandare är dock inte särskilt dyr om du köper den av oss. Utöver att det kan handla om en snygg detalj som lyfter helheten har våra blandare också många trevliga funktioner. Vi har till exempel modeller med utdragbar handdusch, diskmaskinsavstängare och varianter med energisparande funktioner. På sikt kan du spara pengar med en modern blandare eftersom du sparar in på vattnet och ofta kan reglera temperaturen på varmvattnet. Flera av våra modeller kan enkelt poleras upp till en sådan glans att du nästan kan spegla dig i dem.

Köksblandare med diskmaskinsavstängning

En diskmaskin kräver enligt regler avstängning ovan bänk och detta kan man lösa med en blandare med diskmaskinsavstängning. Många varumärken ger ut sina blandare i två versioner, en med diskmaskinsavstängare och en utan. Funktionen är oftast installerad längst ned på blandaren i form av ett litet vred som stänger av eller sätter på tillgången till vatten för diskmaskinen. Anledningen till att man bör stänga av vattnet till diskmaskinen när den inte används är för att undvika fuktskador. Utan detta kan din försäkring vara ogiltig. Diskmaskinens tillgång till vatten bör alltid strypas om du åker bort en längre tid.

Köp köksblandare från Byggmax

En ny blandare för kök kan vara dyra men hos oss hittar du prisvärda kvalitetsprodukter som du enkelt installerar på egen hand.

Filtrera

179 träffar

Sortera på
Deante
499  kr
FM Mattsson
1 329  kr
Deante
1 199  kr
FM Mattsson
1 659  kr
Deante
949  kr
Från 699  kr
Deante
349  kr
Grohe
Från 1 495  kr
FM Mattsson
1 689  kr
Hafsen
Finns i flera utföranden
Från 999  kr
Mora
1 809  kr
Adora
1 549  kr
Damixa
Finns i flera utföranden
Från 2 029  kr
Hafsen
Finns i flera utföranden
Från 999  kr
Grohe
Från 1 099  kr
FM Mattsson
499  kr
FM Mattsson
2 159  kr
Mora
1 395  kr
Nivito
Finns i flera utföranden
Från 3 195  kr