Skyddsglasögon

Var rädd om dina ögon och skaffa ett par rediga skyddsglasögon. Oavsett om du fixar hemma eller jobbar på en byggarbetsplats så är skyddsglasögon av största vikt. Välj bland skyddsglasögon i olika modeller hos oss på Byggmax.

Skyddsglasögon – viktigt i arbetet

Det är många som slarvar med eller glömmer bort sina skyddsglasögon vid olika arbeten, särskilt i hemmet. Försök därför alltid ha som regel att använda skyddsglasögon till arbeten där det finns risk att dina ögon skadas. Det är till exempel arbeten där det sprätter flis, sågspån och vätskor. Skyddsglasögon är dessutom praktiska att ha vid trädgårdsarbeten där det förekommer risk att få kvistar i ögonen. Välj modell på skyddsglasögon utifrån vad som passar för ditt jobb. Har du exempelvis glasögon i vanliga fall kan det vara bra med ett par skyddsglasögon du kan placera över. Vill du ha ett brett synfält vill du kanske ha skyddsglasögon med klart glas. För arbete utomhus kanske du föredrar tonade skyddsglasögon. Många skyddsglasögon har dessutom UV-skydd. På Byggmax har vi flera olika typer av skyddsglasögon för flera olika arbetstillfällen.

Köp skyddsglasögon till bra pris hos Byggmax

Skyddsglasögon är något du alltid bör ha tillgängligt hemma och på byggarbetsplatsen. Vi på Byggmax erbjuder skyddsglasögon av hög kvalité som kommer sitta bekvämt hela arbetspasset. Spana in vårt utbud av skyddsglasögon här på vår hemsida eller i din närmsta Byggmax butik.

filter-white Filtrera

13 träffar

Sortera på
CERVA
49 95  kr
CERVA
Avtagbar EVA-skumförsegling
69 95  kr
OS BeeFree
34 95  kr
Justerbara skalmar, tonade glas. CE enligt En 166.
49 95  kr
Rimac
UP SVETSGLASÖGON
198  kr
OS BeeFree
39 95  kr
Millarco
Transparent
37  kr
Millarco
Svart / transparent
63 95  kr
59  kr
Boxer
Finns i flera utföranden
Från 119  kr
80  kr
Wolfcraft
3 delar
272  kr