Jordfräs

Jordfräsar och vertikalskärare skapar bra förutsättningar för snabbt och enkelt trädgårdsarbete. På Byggmax hittar du flera jordfräsar och vertikalskärare. Vilken jordfräs och vertikalskärare du ska välja beror på hur stor tomt eller område den ska användas på.

Hur använder man en jordfräs?

Bra jord är en förutsättning för att växter, grönsaker och blommor ska trivas. Jordfräsen luckrar upp jorden och är perfekt att använda innan plantering och till grönsakslandet. En jordfräs garanterar en effektiv behandlingen av jorden och du slipper det tidskrävande arbetet med endast handverktyg.

Elektriska jordfräsar passar mindre ytor

Vilken jordfräs du bör köpa beror på hur stor yta den ska bearbeta. För en mindre yta fungerar en elektrisk jordfräs som är tyst och enkel att använda. Den passar bra att använda vid bland annat rabatter och buskar. En större yta kräver en jordfräs med kraftig motor. De allra bästa jordfräsar har ett rejält arbetsdjup och klarar flera timmars arbete.

Vad är en vertikalskärare?

Vill du ha grannskapets renaste och mest välvårdade gräsmatta? En vertikalskärare löser problemen med ogräs och mossa på gräsmattan. Vertikalskäraren ser till att gräsmattan luftas och kan ta upp vatten och näring enklare. De kraftiga bensindrivna vertikalskärare är bra om du har en större tomt att underhålla.

Handla tillval till din jordfräs

Det finns flera tillval att köpa till din jordfräs. Ska du använda den till grönsakslandet underlättar det med en kupplog och en potatisplog för upptagning av potatis. Se alla våra tillval under tillbehör trädgårdsmaskiner. Köp jordfräsen hos Byggmax.

Filtrera

30 träffar

Sortera på
Texas
1 789  kr
Einhell
Svart, Röd
1 959  kr
Texas
750W
1 569  kr
Texas
2 429  kr
Greenworks
2 895  kr
Texas
7 589  kr
Texas
8 019  kr
AL-KO
995  kr
Texas
Justerbar fräsbredd 28-40-60cm
6 039  kr
AL-KO
5 195  kr
Texas
9 609  kr
Texas
5 429  kr
Texas
5 929  kr
Texas
Fräsbredd 40cm
5 759  kr
AL-KO
495  kr
AL-KO
439  kr