Växtnäring

Hjälp dina växter att få i sig den näring de behöver med lite extra växtnäring. Växtnäring är viktigt till både dina inomhus- och utomhusväxter. Hitta den rätta växtnäringen för just dina växter hos oss på Byggmax.

Blomstrande växter med växtnäring

Börjar dina växter få sämre tillväxt, fläckiga blad eller andra missfärgningar kan de behöva extra växtnäring. Växtnäring gör nämligen så att dina växter blomstrar, växter och frodas. För inomhusväxter och växter i kruka är det särskilt viktigt med växtnäring. Näringen i jorden räcker faktiskt bara en månad, därefter behöver växterna tillskott av växtnäring för att må som bäst. Givetvis behöver andra växter såsom buskar, klängväxter och rabatter också växtnäring. De kan dock behöva annan form av näring såsom gödsel. Oavsett vilka växter du har och vad de behöver så kan du köpa både växtnäring och gödsel på Byggmax.

Köp växtnäring till dina växter på Byggmax

På Byggmax har vi växtnäring och allt annat du behöver för en lyckad plantering. Ta en titt i vårt sortiment och fynda växtnäring till bra pris. Med vår växtnäring kan du vara säker på att dina växter håller sig friska och starka. Gör din beställning av växtnäring på vår hemsida eller kom in till din närmsta Byggmax butik.

filter-white Filtrera

7 träffar

Sortera på
Laddat Biokol
89  kr
Weibulls
25  kr
Wiksbo
NPK 7-1-5
99 95  kr
Botanium
69  kr
Botanium
158  kr
Substral
30  kr
Substral
30  kr