Golvplattor

Vill du snygga till golvet på balkongen, i källaren eller garaget? Då är golvplattor ett utmärkt alternativ. Det finns golvplattor med fantastiska egenskaper som gör att de är lämpliga för de flesta miljöer och golvunderlag både inomhus och utomhus. På Byggmax erbjuder vi ett brett utbud av golvplattor i plast, träkomposit och trä i olika färger och designs.

Golvplattor i tåliga och underhållsfria material

Många golv på balkongen, i källaren, garaget eller förrådet är ofta ganska trista. Detta kan däremot lösas med golvplattor. Golvplattor finns idag i olika designs och material som verkligen kan ge rummet ett lyft. Till exempel finns det golvplattor i plast som är mycket sköna att gå på. Golvplattor i plast är otroligt praktiskt eftersom de är slitstarka, underhållsfria och hållbara. Dessutom är golvplattor i plast vattentåliga vilket gör att de passar bra både utomhus vid poolen och inomhus i tvättstugan. Plastplattor har också en ljuddämpande effekt vilket gör att du inte behöver störas av ljud från till exempel torktumlare och tvättmaskin. Till uteplatsen eller altanen är det perfekt att använda träkomposit om du vill ha plastens egenskaper men ha ett träliknande utseende. Vill du mer åt den naturliga känslan finns det golvplattor i trä som blir otroligt fint på balkongen. Ta en titt på vårt sortiment och välj de golvplattor som bäst passar in hemma hos dig.

Lägga golvplattor

När du valt stil och material på dina golvplattor är det dags att lägga ut dem. Att lägga golvplattor är både enkelt och roligt. Många golvplattor klickas nämligen ihop utan lim eller specialverktyg. Får en golvplatta inte plats är de flesta lätta att kapa. Till många golvplattor kan du även köpa till hörn- och golvlister vilket ger en fin avslutning på ditt nya golv.

Köp golvplattor hos Byggmax

Golvplattor gör att fler utrymmen i hemmet får en hemtrevlig känsla. Välj material och design på golvplattan utifrån dina behov och önskemål. På Byggmax hittar du massvis av stilsäkra och slitstarka golvplattor till balkongen och garaget från välkända varumärken. Gör sen din beställning av golvplattor tryggt och enkelt på vår hemsida.

Läs mer

1 träff

Sortera på
Gop
Finns i flera färger
Från 409  kr