Mineralull

Med isolering skapar du bra klimat inomhus samtidigt som uppvärmningskostnaderna minskar. Mineralull är ett beprövat och prisvärt material som är väldigt lätt att få på plats. Mineralull kallas även glasull eller stenull beroende på vad det tillverkats av.

Sänk dina kostnader med mineralull

En bra inomhusmiljö innebär inte bara behaglig temperatur utan också att ljud absorberas på ett sådant sätt att obehagliga ekon och ljud från till exempel en TV i ett angränsande rum försvinner eller reduceras till acceptabla nivåer. Mineralull isolerar både när det gäller värme och ljud. Har du en kallvind är det ofta en bra idé att isolera där, annars försvinner mycket värme ut den vägen. Våra isoleringsmaterial har låg vikt i förhållande till sin effekt, är enkla att skära till och behöver egentligen inte monteras utan kan bara placeras mellan till exempel två gipsskivor om du bygger en innervägg. Ofta kompletterar man isoleringsmaterial med vindtät papp.

Praktiskt och brandsäkert

Att arbeta med mineralull är tacksamt och belönande. Hemmiljön förbättras på ett märkbart sätt och det är skönt att veta att det även kommer att märkas på elräkningen. Detta material är ett bra val i miljöer när brandsäkerhet är viktigt eftersom det inte brinner och tål hög värme. Du köper ull på rulle eller i lätthanterliga flak. Det är inte mycket som kan gå fel när du isolerar med mineralull, det gäller bara att veta hur mycket isolering man behöver för att uppnå önskat resultat. Vi har produkter som är anpassade för olika typer av projekt inom isolering. Prata med oss i någon av våra butiker om du är osäker på vad som blir bäst och smidigast i ditt hus.

Hitta billig mineralull hos Byggmax

Mineralull, stenull och glasull kan vara en smidig väg mot lägre elräkningar och mindre buller inomhus. På Byggmax hittar du ett bra sortiment av isoleringsmaterial till riktigt låga priser.

filter-white Filtrera

8 träffar

Sortera på
Paroc
Finns i flera storlekar
Från 43 95  kr /m2
Ursa
Finns i flera storlekar
Från 27 95  kr /m2
Isover
Finns i flera storlekar
Från 29 95  kr /m2
Ursa
69 95  kr
Isover
Finns i flera storlekar
Från 44 95  kr /m2
Isover
Glasull, 12 kg, 0,26 m3/pkt
Från 169  kr
Ursa
565x1170mm, Träregel CC 600mm, Ursa, 6,61m2/pkt
69 95  kr /m2
Ursa
Lambda 39, 45x565x7700, 17,40 m2/st, 4 st/förpackning
15  kr /m2