Tvättställsskåp & kommod

I badrummet är det ofta tacksamt att ha gott om förvaring, med ett tvättställsskåp kan du utnyttja badrummets utrymme till fullo och skapa en organiserads plats för dina morgon- och kvällsrutiner. Med ett tvättställsskåp eller kommod under ditt handfat kan du få gott om förvaring med både lådor och hyllor. Kolla in vårt sortiment för att hitta tvättställsskåpet som passar just ditt badrum.

Handfat med kommod

Det är absolut värt pengarna att investera i ett praktiskt och snyggt handfat med kommod. Du kommer inte ångra det extra utrymmet du får förvaring. Vi har ett bra urval av handfat med kommod i olika varianter och utföranden. Allt från det traditionella vita till tvättställsskåp med stilrena trädetaljer som lyfter fram designkänslan i badrummet. Det finns tvättställsskåp i olika storlekar så mät noga vad du får plats med och välj därefter ett handfat med kommod som passar ditt behov, stil och inredning.

Köp tvättställsskåp hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av olika tvättställsskåp som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka kommoder som vi kan erbjuda.

Filtrera

11 träffar

Sortera på
Hafsen
Finns i flera färger
Från 3 999  kr
Hafsen
Finns i flera färger
Från 2 899  kr
Gustavsberg
Finns i flera färger
Från 3 255  kr
Hafsen
Finns i flera färger
Från 2 499  kr
Hafsen
1 999  kr
Cersanit
Finns i flera utföranden
Från 3 999  kr
Hafsen
2 499  kr
Hafsen
3 299  kr
Ifö
Borstad aluminium, höjd, 25-28 cm
139  kr