Vägguttag

Vägguttag från Byggmax. Snabbt, enkelt och till ett bra pris. Vanliga vägguttag och grenuttag har större betydelse än vad många tror för vad vi kan göra på olika platser i våra hem.

Du kan byta eluttag själv

Eluttag, till exempel vanliga vägguttag, är nödvändiga för att vi ska kunna använda mycket av det som hör till en bekväm vardag. Ofta är vi tvungna att möblera våra rum utifrån var uttagen sitter. Även om de i sig självt inte är särskilt iögonfallande har de alltså stor betydelse för hur våra rum fungerar och ser ut. Som lekman ska man inte experimentera med avancerade elinstallationer men när det gäller att byta uttag är det faktiskt inte krångligare än att man kan göra det, om man har kunskapen. Var dock noga med att följa alla installationsanvisningar och använd bara CE-märkta artiklar, som dem vi har på Byggmax. Ta hjälp av vår guide Byta Eluttag för lite hjälp på traven.

Använd el, var du vill

Vi på Byggmax har ett stort sortiment av vägguttag i olika utföranden. Det ger dig goda möjligheter att välja funktion och utseende utifrån din smak och dina behov. Att anlita en elektriker är nödvändigt när det handlar elinstallationer även de enklare. Se till att du har kunskapen som krävs och slå av huvudströmbrytaren medan du arbetar.

Köp dina vägguttag hos Byggmax

Vägguttag och antennuttag kan du installera på egen hand om du läser instruktionerna. Rådfråga oss på Byggmax så hjälper vi dig till rätta.

Filtrera

144 träffar

Sortera på
Vägguttag 2-V Utp Jord
44 95  kr
Malmbergs
Finns i flera färger
Från 84 95  kr
Malmbergs
Svart, Skruvanslutning
98 95  kr
Schneider
Vägguttag 2-V Ojord Inf Exxact vit blister
119  kr
Vägguttag 2-V Utp Ojord
44 95  kr
39 95  kr
Malmbergs
Vit, Infälld
40 95  kr
Vägguttag Cui 416-6+Cru+230V 1Fas Uttag Schucko
199  kr
Malmbergs
Vit, Utanpåliggande
269  kr
Från 49 95  kr
Schneider
Finns i flera färger
Från 229  kr
Malmbergs
Svart, Snabbkoppling
76 95  kr
50  kr
Schneider
SCHNEIDER
149  kr
Malmbergs
Vit, Snabbkoppling
84  kr
Vägguttag 2-V Jord Inf Trend vit blister
Från 199  kr
32 95  kr