Grilltillbehör

Hos oss på Byggmax hittar du alla de grilltillbehör du kan tänkas behövas. I sortimentet finns bland annat både grillkol och grillbriketter, briketterna har lite längre glödtid och grillkolen ger en snabb och jämn glöd. Välj det som passar dig bäst!

Förenkla grillupplevelsen

Att få till den perfekta glöden är något som kan vara klurigt men med hjälp av bra tillbehör kan det bli mycket enklare. Tändvätska ger dig en effektiv tändning av grillen, sprid ut vätskan rikligt över kolbädden och låt den sjunka in i några minuter. Därefter kan du tända elden och få en fin glöd. Ett annat alternativ till tändvätska är en eldriven grilltändare på exempelvis 1000W. Denna tänder elden snabbt och miljövänligt med hjälp av varm luft. Att få till den perfekta glöden utan grillmotor kan alltså vara både enkelt och bekvämt med grilltillbehör från Byggmax.

Grilltillbehören som passar dig

Det finns en hel del redskap till grillen att välja mellan, som en stekspade från Muurikka, köttermometer från Traeger eller en grillkorg från Bluegaz. Utöver detta finns grilltändare, grillöverdrag, stekpannor och handskar, ja allt du kan tänkas behöva för din grill! Så vad väntar du på? Beställ billiga grilltillbehör nu på Byggmax.se.

Köp grilltillbehör hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av grilltillbehör som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka grilltillbehör som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

346 träffar

Sortera på
69 95  kr
Ventura Design
Svart
249  kr
520  kr
-
199  kr
Rimac
936  kr
Hörnells Outdoor
375  kr
Mustang
389  kr
Skandivaror
54 95  kr
Skandivaror
54 95  kr
Mustang
229  kr
cozze
Finns i flera storlekar
Från 2 899  kr
Espegard
449  kr
cozze
Finns i flera storlekar
Från 355  kr
14 95  kr
cozze
199  kr
Rimac
473  kr
Rimac
480  kr
cozze
Finns i flera storlekar
Från 549  kr
cozze
169  kr