Fristående badkar

Inte mycket är så avkopplande som att lägga sig ner i ett varmt bad efter en stressig dag. Ett fristående badkar ger badrummet en spakänsla. Fristående badkar är en vacker och funktionell lösning för att skapa ett avkopplande och lyxigt badrum.

Fristående badkar ger flexibel placering

Fristående badkar är ett bra alternativ för dig som vill ha möjligheter när det kommer till placering. En av fördelarna med fristående badkar är nämligen att de kan placeras på vilken plats som helst i badrummet. Tillskillnad från tex ett hörnbadkar som måste placeras i ett hörn mot två väggar så kan det fristående badkaret placeras nästan var som helst. Kanske vill du göra badkaret till den centrala punkten av badrummet? Då är ett fristående badkar valet för dig! Har du ett stort badrum kan det skapa ett mäktigt intryck att placera ett badkar i mitten av rummet. I mindre badrum brukar det vara fördelaktigt att placera badkaret mot väggen för att man ska kunna röra sig fritt i badrummet. Badkar som placeras fristående i badrummet resulterar även i lättare städning och underhåll. Med ett fristående badkar är det lätt att komma åt och städa från alla håll.

Olika material och storlekar på fristående badkar

Fristående badkar finns i olika former och storlekar för att passa alla smaker och utrymmen. Oavsett om du föredrar en modern och minimalistisk design eller en mer traditionell stil så finns det en mängd olika badkar att välja mellan. Fristående badkar kan också vara tillverkade av olika material, som exempelvis akryl, kompositmaterial, stål, emalj och porslin. Varje material har sina egna unika fördelar och nackdelar, så det är viktigt att tänka på vilken typ av badkar som passar just dina behov och din stil.

Köp fristående badkar hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av fristående badkar. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vårt utbud av fristående badkar.

1 träff

Sortera på
Nivito
12 595  kr