Larm & säkerhet

När det gäller att skydda våra hem blir larm och säkerhetssystem alltmer avgörande. Genom att utnyttja de senaste tekniska framstegen inom övervakning, larm och åtkomstkontroll kan du skapa en säkrare och mer trygg omgivning för dig själv och dina nära och kära. Oavsett om det handlar om att förebygga inbrott, varna för bränder eller övervaka aktiviteter, är larm och säkerhetssystem oumbärliga verktyg för att främja säkerheten och tryggheten i vårt dagliga liv. Ta steget mot ett säkrare framtiden genom att investera i pålitliga larm- och säkerhetssystem för ditt hem.

Olika typer av larm och säkerhetssystem

Brandlarm är ett av de viktigaste larmen som bör finnas i alla hem för att snabbt upptäcka och varna för rök eller brand. Dessa larm är utformade för att reagera på rökpartiklar eller höga temperaturer och aktiveras för att ge tidig varning, vilket minimerar skador och räddar liv. Inbrottslarm är även det en av de mest grundläggande komponenterna i ett säkerhetssystem. Dessa system övervakar dörrar, fönster och andra punkter av intrång. Inbrottslarm kan även inkludera ett kameraövervakningssystem som ger realtidsinsikt om vad som händer runt fastigheten. Detta ger dig möjlighet att övervaka och registrera aktiviteter både inomhus och utomhus. Moderna kameror kan kopplas samman med mobilappar, vilket ger dig möjlighet att övervaka ditt hem även när du inte är hemma.

Köp produkter för larm och säkerhet hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av produkter för larm och säkerhet som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilket larmsystem och säkerhetssystem som vi kan erbjuda.

Filtrera

283 träffar

Sortera på
Habo
209  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 199  kr
Habo
175  kr
Habo
249  kr
Millarco
529  kr
Habo
149  kr
Housegard
269  kr
Habo
199  kr
Habo
219  kr
Finns i flera färger
Från 199  kr
Habo
299  kr
Habo
199  kr
Millarco
Finns i flera storlekar
Från 29  kr
Habo
99 95  kr
Habo
795  kr
-
69 95  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 29  kr
Habo
79 95  kr
Housegard
89 95  kr
Housegard
253  kr
Habo
159  kr