Takmassa & asfaltprodukter

Takmassa och asfaltprodukter från Byggmax till ett bra pris. Ska du lägga takpapp? På Byggmax kan du hitta asfaltsklister som du med stor sannolikhet kommer behöva till ditt projekt.

Allt för takunderhåll och tätskikt

Här har du allt du behöver för både underhåll och anläggning av tak. Med asfaltsklister är det smidigt och enkelt att klistra tätskiktsöverlag. Det är bara att stryka ut klistret, pressa och låt det torka i ca. 24 timmar. Takmassa är optimal för underhåll av tätskikt som fortfarande är täta. Du borstar bort smuts och förbehandlar ytan med asfaltsprimer, därefter appliceras takmassan med hjälp av en takborste eller roller. Detta görs två gånger för bästa resultat, där den andra behandlingen stryks vinkelrät mot den första. Mer avancerat än så är det inte! Tänk bara på att väderleken ska vara varm och torr.

Vi har även kallasfalt som gör det lätt att laga potthål och jämna ut nivåskillnader på parkeringen. Du kan till och med applicera kallasfalten på vintern. Läggningstemperaturen för lagningsasfalten sträcker sig från -40 till +60 grader! Så vänta inte mer, köp din takmassa och dina asfaltsprodukter på Byggmax. Billigt och med bra kvalité.

Filtrera

10 träffar

Sortera på
Från 179  kr
Trebolit
Finns i flera storlekar
Från 59 95  kr
Trebolit
Från 379  kr
Trebolit
Från 76 95  kr
Glasbetong
469  kr
Potmix
Från 150  kr
Trebolit
Från 255  kr
Potmix
Från 349  kr
Potmix
Från 175  kr
Fiskars
237 50  kr