Torkställning & torkvinda

Torkvinda, tvättvinda, tvättställning – kärt barn har många namn! Om du undrar var man kan köpa torkvindor för utomhusbruk så är svaret självfallet på Byggmax. Torkvindor som fungerar för utomhusbruk beställer du snabbt, enkelt och till ett bra pris hos Byggmax både i butik och på nätet. Att låta tvätten torka på en torkvinda utomhus är både energieffektivt och miljövänligt. Köp en torkställning med stor bärkraft som smälter in i din trädgård och njut av den fräscha känslan av naturligt vädrade textilier. På Byggmax hittar du både torkvindor i trä och torkvindor i metall i olika modeller, storlekar och prisklasser. För den som vill bygga sin helt egen torkvinda i trä kan vi erbjuda populärt prisvärt virke att bygga med.

Bygg en torkställning

Om du inte hittar den perfekta torkställningen eller helt enkelt vill bygga din egen så har vi guiden Bygg en torkställning. Där får du veta allt du behöver för att lyckas med ditt projekt.

Köp billiga torkvindor och tvättställningar hos Byggmax

Byggmax har prisvärda tvättställningar i olika modeller, storlekar och prisklasser. Handla en tvättvinda för utomhusbruk på Byggmax och var säker på att få hem en kvalitetsprodukt till bästa pris.

Filtrera

6 träffar

Sortera på
2 489  kr
Hortus
1 595  kr
Plus
Svart, 80x450, Inkl Tvättlinda och beslag
2 659  kr
Plus
4 609  kr