Fönsterbeslag

Hos oss på Byggmax finns ett stort sortiment av fönsterbeslag i olika stilar. Du hittar bland annat fönsterlås och fönsterhandtag i utbudet, alla till ett bra pris.

Allt för snygga och praktiska fönster

Hur fönstren ser ut och fungerar är viktigt. Fönster ska ha både ett snyggt utseende, en praktiskt funktion och vara säkra. Hos oss hittar du därför fönsterbeslag för många olika ändamål. Vi har till exempel praktiska fönsterhandtag i flera olika färgställningar och material. Välj mellan bland annat handtag i zink med matt eller blank finish. Om du vill kunna vädra tryggt utan att fönstret slår upp i vinden finns även ett utbud av olika fönsterhållare som förhindrar detta. Vi har även fönsterlås i flera olika utseenden, både med gammaldags och modernt utseende. Hos oss hittar du garanterat de beslag som passar din bostad bäst.

Lyft fönstren med nya beslag

Funderar du på att renovera dina fönster? Tänk då även på att byta ut dina fönsterbeslag. Det kommer att ge fönstren ett riktigt lyft. Varför inte låta fönstren få en mer gammaldags stil med hjälp av traditionella fönstervred? Om du är sugen på att modernisera har vi snygga fönsterhakar i mässing. Det är också viktigt att tänka på fönstrens funktion. Hos oss hittar du flera olika beslag som gör dina fönster mer praktiska och säkra, till exempel vädringsbeslag och stormhasp. Vi har också många handverktyg och redskap som hjälper dig att renovera fönstren och uppnå byggdrömmen. Om du är osäker på vad som passar dina fönster står vi gärna till din tjänst och svarar på dina frågor.

Säkra dina fönster med fönsterbeslag från Byggmax

På Byggmax hittar du ett stort utbud av fönsterbeslag som gör dina fönster både snyggar och säkra. Våra varor är alltid prisvärda och av riktigt bra kvalitet.

Filtrera

160 träffar

Sortera på
Habo
39  kr
Habo
38  kr
Vit, längd: 36,5 cm
115  kr
Finns i flera längder
Från 49 95  kr
Hoppe
Finns i flera färger
Från 109  kr
44 95  kr
Habo
Från 64 95  kr
Millarco
Finns i flera längder
Från 119  kr
Hoppe
Finns i flera utföranden
Från 119  kr
Habo
Från 74 95  kr
69 95  kr
Habo
109  kr
-
49 95  kr
Habo
69 95  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 84  kr
Nordingrå Trä
149  kr
44 95  kr
Inåtgående
63 95  kr
Habo
38  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 99  kr
Hoppe
Finns i flera utföranden
Från 129  kr
100 mm, förzinkad
49 95  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 10  kr