Hammock

Hammocken är en tidlös trädgårdsmöbel och är den perfekta lösningen för en bekväm och avkopplande stund. Vad kan bli mer rogivande än att ligga lätt gungandes i en hammock omgiven av grönska på sommaren. Dessutom är en hammock perfekt komplement till övriga trädgårdsmöbler och fungerar bra som extra sittplatser till fikastunden.

Välj rätt hammock

När du väljer en hammock finns det ett par saker som kan vara bra att tänka på. Först och främst, önskar du en hammock med ställning eller en hammock som du hänger i taket. Därefter får du fundera på material och färg, vill du exempelvis ha en hammock i modern svart stål eller en i trä som mjukt smälter in i trädgården? Sist men inte minst, välj en hammock utifrån storlek, när du väl investerar i en hammock vill du att den ska passa perfekt att både sitta och vila liggandes i. Välj den hammock som ger den bästa komforten för dig.

Köp hammock hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av hammockar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken hammock som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

10 träffar

Sortera på
Eden Wood
Finns i flera färger
Från 3 739  kr
Baltic Garden
Finns i flera färger
Från 369  kr
Baltic Garden
Finns i flera färger
Från 4 405  kr
Eden Wood
Finns i flera färger
Från 899  kr
Jabo
28 080  kr
Eden Wood
Finns i flera färger
Från 809  kr
Palmako
3 717 90  kr 4 131  kr
Canadian Outdoor
9 990  kr
Jabo
Finns i flera färger
Från 4 668  kr