Torrtoalett & fritidstoalett

En fritidstoalett är smart att använda när du inte vill dra in ett avlopp men har behov av en toalett. Ett exempel på där du kan ha behov av en fritidstoalett, även kallad mulltoa eller torrtoa, är i sommarstugan eller i kolonistugan. En fritidstoalett tar hand om avfallet på annat sätt än genom spolning som på en vanlig toalett.

Effektiv och smidig förbränningstoalett

Att dra in avlopp till fritidshus eller sommarstugan kan både ta tid och kosta en hel del pengar. Med en förbränningstoalett slipper du allt det men kan ändå få en toalettlösning som är hygienisk och enkel. Förbränningstoaletten fungerar lite som en ugn, efter toalettbesöket bränns det fasta avfallet under hög temperatur och samtidigt förångas urinen. Askan som blir kvar i förbränningstoaletten kan sedan tömmas, antingen användas som växtnäring eller slängas i soporna.

Köp fritidstoalett hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av fritidstoaletter som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilka olika modeller av toaletter utan avlopp som vi kan erbjuda.

filter-white Filtrera

6 träffar

Sortera på
Wostman
Vit
6 415  kr
Lillevilla
Trä, 2 kvm
21 299  kr
Wostman
Vit
10 120  kr
Wostman
Vit, urinsorterande
9 100  kr
Wostman
Vit, urinsorterande + JAFO-stos för kombinerat avlopp
9 615  kr
SwedishEcology
2 119  kr