Förvaring

Hos oss på Byggmax hittar du smart förvaring och inredning till din garderob till ett bra pris. Var sak på sin plats är ett gammalt påstående som håller än. Ja, det kanske till och med stämmer ännu bättre idag då vi tenderar att ha fler prylar att hålla reda på i våra liv. Hos Byggmax hittar du bra lösningar för att få ordning på dina saker.

Förvaring för allt ifrån spik till städutrustning

Byggmax har det mesta inom förvaring och garderobsinredning. Vi har en smart förvaringslåda med lock och fack så att du ska kunna ha god ordning på spik och skruv till nästa byggprojekt. Om du inte vet var du ska ställa dammsugaren så har vi bra garderobslösningar så att du kan ha all städutrustning utom synhåll. Att placera sin förvaring högt upp på väggen är en lösning som många glömmer bort men som är mycket praktisk. Väggytan under taket är en utmärkt förvaringsplats som sväljer mycket. På Byggmax har vi både olika hyllplan och konsoler så att du kan göra en konsolhylla i exakt din stil.

Utnyttja utrymmet under snedtaket

Det utrymme som bildas under ett snedtak är många gånger svårmöblerat men passar faktiskt alldeles utmärkt till förvaring. Hos oss kan du hitta garderobslösningar så att du kan göra om ditt outnyttjade utrymme till en praktiskt plats att förvara dina kläder och annat. Vi har både skjutdörrar, garderober och garderobsinredning i olika snygga utföranden. Du kan välja mellan material som träimitation, glas eller melamin. Vi kan med andra ord lova att vi har något som passar din stil och inredning. Botanisera i vårt stora sortiment och fixa inredning till din garderob under snedtak redan idag. Sedan behöver du aldrig mer fundera över hur du ska inreda detta utrymme.

Fixa förvaring på olika spännande sätt

Förvaring kan faktiskt vara riktigt roligt, kanske allra helst när du fixar den själv. Det finns en rad olika projekt du kan genomföra på egen hand för att få ordning på dina saker på ett snygg och praktiskt vis. Med hjälp av material från Byggmax kan du bygga en smart förvaringslåda under säng. Vi har både hjul och virke som passar detta ändamål. Eller gör dig en snygg garderobsstång som får hänga framme med dina finaste plagg! Du kan använda olika rör eller rundstav till det projektet. Tänk också på att många produkter kan användas till annat än de från början är tänkta för. En papperskorg i tråd kan bli en praktiskt garderobskorg för till exempel sjalar.

Hitta din förvaringslösning hos Byggmax

Hos Byggmax hittar du billig förvaring av god kvalitet till just dina behov. Vi har garderobsinredning så som förvaringslådor, hyllplan och konsoler samt mycket mer. Dessutom har vi bra virke så att du kan bygga din förvaringslösning helt själv. Hitta rätt grejer till ditt drömprojekt i vårt sortiment.

filter-white Filtrera

326 träffar

Sortera på
50  kr
189  kr
199  kr
Orthex
Finns i flera storlekar
Från 69 95  kr
Black Red White
249  kr
Habo
79 95  kr
Lundbergs
48  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 54 95  kr
29 95  kr
Lundbergs
119  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 29 95  kr
Lundbergs
58 95  kr
Lundbergs
77  kr
100 pack
149  kr
Habo
69 95  kr
Decosteel
639  kr
Habo
Finns i flera längder
Från 39 95  kr
Lundbergs
169  kr
Decosteel
999  kr
Decosteel
669  kr
Lundbergs
74 95  kr
Habo
Finns i flera färger
Från 39 95  kr
Orthex
Finns i flera färger
Från 29  kr
Lundbergs
199  kr
Habo
36 95  kr
Lundbergs
69 95  kr
Lundbergs
48 95  kr
Tellbe
Finns i flera storlekar
Från 70 95  kr
Decosteel
1 099  kr
Decosteel
1 299  kr
Promet
Finns i flera storlekar
Från 4 049  kr
Decosteel
979  kr
Lundbergs
169  kr
Paalupiste
199  kr
Lundbergs
98 95  kr
Skeppshultstegen
10 399  kr