Byggsystem

Letar du efter byggsystem för stora eller små projekt? Hos oss finner du det du behöver för att färdigställa dina bygg- och inredningsprojekt.

Ett byggsystem ger en god start

Går du i planer att bygga ett fritidshus, garage eller hus? Ett gott råd är att du köper en färdig byggsats som underlättar mycket av planerings- och beställningsarbetet runt om. Det gör att du kan fokusera på det som du tycker är allra roligast -nämligen själva byggandet. Du minns säkert hur roligt det var att leka med lego. Allt du behövde fanns i byggsatsen, ett helt hus eller kanske något därtill. Ett byggsystem, även kallat småblocksystem, bygger på samma princip. Du beställer ett system som du sedan enkelt sätter ihop själv. På Byggmax hittar du småblocksystem för hörnelement och tillbehör till småblocksystem.

Bli klar fortare med ett byggsystem

Med ett byggsystem är du säker på att du har rätt material för ditt gör-det-själv-projekt. Du slipper åka fram och tillbaka till olika återförsäljare för att du saknar något tillbehör. Detta kan lätt få den tappraste av alla gör-det-självare att tappa orken så att ditt projekt drar ut på tiden. Istället kan du fokusera på att komma igång och snabbt göra färdigt så att du kan få användning för det du har byggt. Under fixeringen av delar av cellplast är en hulling vid läggning i flera skikt bra att ha, och den hittar du på Byggmax.se. För att säkerställa att cement eller dylikt inte skadar din byggnation invändigt bör du använda dig av ett gjutskydd som finns på Byggmax.

Köp byggsystem hos Byggmax

Ett byggsystem erbjuder en komplett lösning, för att du enkelt och prisvärt ska lyckas med ditt projekt. Välkommen till Byggmax för att få hjälp med att nå din dröm.

Filtrera

14 träffar

Sortera på
BEWi
Från 379  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
Från 559  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
Från 525  kr
BEWi
Finns i flera storlekar
Från 819  kr
BEWi
3 199  kr
BEWi
180mm
2 19  kr
BEWi
13 95  kr
BEWi
17 95  kr
BEWi
399  kr
BEWi
289  kr
BEWi
180mm, 250 st/frp
495  kr
BEWi
329  kr
BEWi
3 059  kr
BEWi
520  kr