Staketstolpe & skärmstolpe

Få en snygg inramning av din trädgård genom att bygga ett staket. Till detta kommer du behöva staketstolpar. Vill du i stället skärma av delar av din trädgård eller uteplats med skärmar finns det passande skärmstolpar. Hitta staketstolpar och skärmstolpar för ditt projekt hos oss på Byggmax.

Stadiga staketstolpar och skärmstolpar

Ett staket uppsatt med staketstolpar ger många fördelar till din trädgård. Med ett staket får du till exempel en tydlig tomtgräns och kan hålla ovälkomna besökare borta. Ett staket blir även en del av helhetsintrycket och förstärker stilen på din trädgård eller uteplats. Du kan också använda stängselstolpar till att stötta upp lutande träd och buskar. Har du en mindre uteplats eller bara vill skärma av delar av din trädgård för att få skugga och lä kan du i stället använda stiliga skärmar. Skärmarna står sedan stadigt med hjälp av skärmstolpar. Sätt upp ett staket eller skärm i trädgården med ordentliga staketstolpar eller skärmstolpar och få en elegant inramning med praktiska funktioner.

Staketstolpar i flera utföranden

När du ska bygga ett staket vill du säkert att det ska matcha med övriga utomhusmiljön för att få ett enhetligt uttryck. Staketstolpar finns därför i en mängd olika designs och utföranden så att du kan få det staketet du vill ha. På Byggmax erbjuder vi till exempel både smala och tjocka staketstolpar i trä och stål. Vi har både fyrkantiga och cylindriska staketstolpar och du kan välja på olika höjder. Vissa stängselstolpar monteras direkt i golvet eller i en stolpsko. Tänk på att stängselstolpar som trycks ner direkt i marken måste ner minst 60 cm för att få riktigt bra stabilitet.

Köp staketstolpar och skärmstolpar till bra pris hos Byggmax

Med staketstolpar från Byggmax finns alla möjligheter att skapa ett staket som passar just din trädgård. Vi har även stabila skärmstolpar om du vill sätta upp en skärmvägg. Kolla in vårt breda utbud av staketstolpar och skärmstolpar här på vår hemsida eller i din närmsta Byggmax butik.

Filtrera

273 träffar

Sortera på
9 95  kr /m
57 45  kr /m
Från 34 95  kr /m
Plus
Finns i flera storlekar
Från 24 98  kr Från 49 95  kr
Från 109  kr /m
Från 39 85  kr /m
44 95  kr
Finns i flera längder
Från 249  kr
NTR/A, Cylindrisk
54 95  kr
Finns i flera utföranden
Från 22 95  kr
Cylindrisk, NTR-A
69 95  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 369  kr
Habo
Finns i flera storlekar
Från 24 95  kr
Recal
Finns i flera utföranden
Från 699  kr
Jabo
Finns i flera längder
Från 34 95  kr
Plus
Finns i flera färger
Från 699  kr
Finns i flera storlekar
Från 59 95  kr
Jabo
Finns i flera längder
Från 279  kr
Finns i flera längder
Från 33 95  kr
Palmako
Finns i flera färger
Från 155  kr
Palmako
Finns i flera färger
Från 439  kr
119  kr
Finns i flera längder
Från 95  kr
Jabo
Finns i flera utföranden
Från 535 50  kr Från 595  kr