Hörnbadkar

Hörnbadkar är en fantastisk lösning för de som vill ha en avkopplande badupplevelse. Ett hörnbadkar är inte bara praktiskt utan kan också vara en del av inredningen i badrummet. Med olika materialval, som till exempel akryl och gjutjärn, kan hörnbadkar både se snygga ut och hålla i många år framöver. Med en rad olika funktioner och stilar att välja mellan, finns det ett hörnbadkar som passar alla smaker och behov.

Hörnbadkar - praktiskt i mindre badrum

En av fördelarna med hörnbadkar är att de tar mindre plats än traditionella badkar. Detta gör dem till ett utmärkt val för mindre badrum där utrymmet är begränsat. När det gäller att välja ett hörnbadkar, finns det många faktorer att ta hänsyn till. Storlek, form, material och funktioner är alla viktiga aspekter att överväga. Det är viktigt att välja ett badkar som passar dina specifika behov och krav.

Köp hörnbadkar hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av hörnbadkar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken badkar för hörn som vi kan erbjuda.

Filtrera

3 träffar

Sortera på
Laufen
Finns i flera utföranden
Från 27 999  kr
Laufen
Finns i flera utföranden
Från 32 999  kr
Laufen
Finns i flera utföranden
Från 31 999  kr