Vägghängd toalett

Husets mest använda stol -toalettstolen- skänks sällan särskilt många tankar – trots att den är oumbärlig i ett modernt hem. Eftersom toaletten ska hålla i många år är det klokt att ta redan på vilka alternativ som finns och vad som passar i ditt hem. En vägghängd toalett passar in bra i de flesta hem.

Vilken toalettstol ska jag välja till mitt nya badrum?

Att välja ut en ny toalettstol är inte det enklaste, det finns mängder av olika modeller att välja mellan. Innan du börjar leta bland alla varianter och modeller som finns på marknaden idag, är det bra om du bestämt dig för om du ska ha en golvstående, inbyggd eller vägghängd toalettstol eftersom det påverkar vilka modeller du ska titta efter. De nya och moderna toalettstolarna har bland annat smart spolning, Fresh WC som standard, vilket ger en doft och underlättar rengöring genom en doseringstablett vid spolknappen och är lättare att rengöra. Till din nya toalett rekommenderar vi en toalettsits med mjukstängning, när du väl införskaffat en, kan du inte vara utan.

Hur fungerar montering av vägghängda toaletter?

Att välja en vägghängd toalett är ett smart val eftersom toaletten blir nättare och modernare samt att det blir mycket enklare att städa under och runt toaletten. Alla har vi olika storlekar i badrummet och det kan därför vara viktigt att kontrollera vägghängda toaletters mått innan du köper den, de är även bra att se över djup på en vägghängd toalett så att det inte blir för trångt i badrummet. Det är viktigt att förberedelserna är gjorda i bakomliggande konstruktioner för att krafterna från toaletten kan tas om hand. Vägghängda toaletter, men även inbyggda ska fästas i väggen och därför måste det finnas ordentliga fästningsmöjligheter. Du kan ta hjälp av vår guide, installera vägghängd toalett, för att läsa mer om hur du gör och vad du bör tänka på vid montering av en vägghängd toalett.

Köp vägghängd toalettstol hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av vägghängda toalettstolar som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken vägghängd toastol som vi kan erbjuda

filter-white Filtrera

22 träffar

Sortera på
Ifö
6 299  kr
Gustavsberg
Vit, mjukstängande hårdsits, hygenic flush
2 599  kr
Ifö
Vit, mjuksits
3 799  kr
Gustavsberg
Vit, mjuksits
1 922  kr
Ifö
Vit, mjuksits
1 443  kr
Ifö
Vit, mjuksits
2 499  kr
Laufen
Vit, rimfree, exklusive sits
3 769  kr
Geberit
40 758  kr
Grohe
Vägghängd kompakt WC
3 765  kr
Ifö
Vit, mjukstängande
4 099  kr
Laufen
Vit, ink mjuksits
1 652  kr
Ifö
Vit, mjukstängande hårdsits
4 999  kr
Ifö
Vit, mjukstängande
2 899  kr
Geberit
27 276  kr