Skruvmejslar & mejselset

Ett av våra mest använda verktyg i verktygslådan är skruvmejseln. Skruvmejslar kommer till användning i många olika situationer, till exempel om du ska skruva ihop möbler. Vi på Byggmax erbjuder ett brett utbud av olika typer av skruvmejslar i olika storlekar.

Rätt skruvmejsel till rätt skruv

Beroende på vad du ska skruva finns det olika skruvmejslar att använda. Skruvar har nämligen olika skruvhuvuden vilket gör att de passar till olika typer av skruvmejslar. För att kunna skruva skruven ordentligt behöver du därför rätt skruvmejsel till rätt skruv. Du måste dessutom ha en storlek på skruvmejseln som passar skruven. De vanligaste typerna av skruvmejslar som är bra att ha hemma är spårskruvmejsel och stjärnmejsel. Spårskruvmejsel är utformad för att skruva spårskruvar med ett rakt spår. Stjärnmejsel, även kallad krysspårmejsel, är i stället till för skruvar med ett nedsänkt kryss i mitten. Är det däremot en torx du ska skruva krävs en typ av skruvmejsel som kallas torxnyckel. Valet av skruvmejsel beror rätt och slätt på vilken sorts skruv du ska skruva. När du väljer skruvmejslar kan de även ha andra bra och utmärkande egenskaper såsom ergonomiska handtag och magnetisk spets som gör att skruven sitter fast och att arbetet går smidigare.

Mejselset - Flera skruvmejslar i ett

Eftersom det finns flera typer av skruvar med olika storlekar kommer du med största sannolikhet att behöva mer än en skruvmejsel hemma. Därför kan du välja att antingen köpa skruvmejslar styckvis eller i set. På Byggmax har vi skruvmejselset där det ingår flera skruvmejslar i olika storlekar. Vi har dessutom bitssatser. På en bitssats kan du byta ut spetsen på skruvmejseln med olika så kallade bits som passar till olika skruvhuvuden. En väldigt smart konstruktion som gör att du endast behöver en skruvmejsel och i stället byter ut toppen.

Köp praktiska skruvmejslar till bra pris hos Byggmax

Välkommen att kolla in våra skruvmejslar av hög kvalité från välkända varumärken. På vår hemsida får du en bred överblick över våra spårskruvmejslar, stjärnmejslar, torxnycklar med flera. Utifrån hur dina behov ser ut kan du sen antingen köpa skruvmejslar i ett set eller styckvis. Gör sen en beställning och få hem dina skruvmejslar tryggt och bekvämt inom kort.

Filtrera

70 träffar

Sortera på
FM Mattsson
49 95  kr
Boxer
Finns i flera utföranden
Från 47  kr
Stanley
300mm
169  kr
Irwin
3-Delar
199  kr
Boxer
Finns i flera utföranden
Från 179  kr
Boxer
Finns i flera storlekar
Från 119  kr
KWB
99 95  kr
Millarco
42  kr
KWB
Från 149  kr
Millarco
81  kr
Utbytbara bits, ledbart
79 95  kr
Boxer
48  kr
KWB
179 95  kr
Boxer
249  kr
6 - Pack CRV-STÅL
99 95  kr
Millarco
97  kr
Millarco
93  kr
Boxer
289  kr