Skruvmejslar & mejselset

Ett av våra mest använda verktyg i verktygslådan är skruvmejseln. Skruvmejslar kommer till användning i många olika situationer, till exempel om du ska skruva ihop möbler. Vi på Byggmax erbjuder ett brett utbud av olika typer av skruvmejslar i olika storlekar.

Rätt skruvmejsel till rätt skruv

Beroende på vad du ska skruva finns det olika skruvmejslar att använda. Skruvar har nämligen olika skruvhuvuden vilket gör att de passar till olika typer av skruvmejslar. För att kunna skruva skruven ordentligt behöver du därför rätt skruvmejsel till rätt skruv. Du måste dessutom ha en storlek på skruvmejseln som passar skruven. De vanligaste typerna av skruvmejslar som är bra att ha hemma är spårskruvmejsel och stjärnmejsel. Spårskruvmejsel är utformad för att skruva spårskruvar med ett rakt spår. Stjärnmejsel, även kallad krysspårmejsel, är i stället till för skruvar med ett nedsänkt kryss i mitten. Är det däremot en torx du ska skruva krävs en typ av skruvmejsel som kallas torxnyckel. Valet av skruvmejsel beror rätt och slätt på vilken sorts skruv du ska skruva. När du väljer skruvmejslar kan de även ha andra bra och utmärkande egenskaper såsom ergonomiska handtag och magnetisk spets som gör att skruven sitter fast och att arbetet går smidigare.

Mejselset - Flera skruvmejslar i ett

Eftersom det finns flera typer av skruvar med olika storlekar kommer du med största sannolikhet att behöva mer än en skruvmejsel hemma. Därför kan du välja att antingen köpa skruvmejslar styckvis eller i set. På Byggmax har vi skruvmejselset där det ingår flera skruvmejslar i olika storlekar. Vi har dessutom bitssatser. På en bitssats kan du byta ut spetsen på skruvmejseln med olika så kallade bits som passar till olika skruvhuvuden. En väldigt smart konstruktion som gör att du endast behöver en skruvmejsel och i stället byter ut toppen.

Köp praktiska skruvmejslar till bra pris hos Byggmax

Välkommen att kolla in våra skruvmejslar av hög kvalité från välkända varumärken. På vår hemsida får du en bred överblick över våra spårskruvmejslar, stjärnmejslar, torxnycklar med flera. Utifrån hur dina behov ser ut kan du sen antingen köpa skruvmejslar i ett set eller styckvis. Gör sen en beställning och få hem dina skruvmejslar tryggt och bekvämt inom kort.

filter-white Filtrera

245 träffar

Sortera på
Irwin
3-Delar
199  kr
KWB
159  kr
Stanley
199  kr
Boxer
Finns i flera storlekar
Från 107  kr
KWB
99 95  kr
KWB
179 95  kr
Millarco
92  kr
99 95  kr
Rimac
169  kr
Stanley
124  kr
Stanley
39 95  kr
Finns i flera storlekar
Från 19 95  kr
Boxer
149  kr
Boxer
149  kr
Stanley
39 95  kr
Stanley
39 95  kr
50  kr
Tecos
48 95  kr
Stanley
39 95  kr
Tecos
359  kr
100  kr