Bastutillbehör

Har du bestämt dig för att bygga en bastu? Då kommer du behöva bastutillbehör. Hos oss på Byggmax hittar du alla tillbehör du kan tänkas behöva till din bastu. Här hittar du roliga och nödvändiga bastutillbehör som bastuhink med skopa, bastuskopa, termometer, manöverpanel och bastuskydd. Detta är bara några av alla våra prisvärda produkter som du kan komma att behöva.

Viktigt att isolera rätt

Om du planerar att bygga till en bastu i huset kan vi bara gratulera dig. Vad är härligare än att slappna av och värma upp sig i en ångande bastu under den kalla svenska vinterkvällar? För att kunna färdigställa ditt bastuprojekt, kvävs mer än bara ett aggregat och ett rum att sitta i. Både för trivseln och av praktiska skäl, kommer du behöva olika typer av bastutillbehör för att din bastu ska fungera perfekt. Bastufolie är ett luft- och ångbeständigt isoleringsmaterial som klarar av höga temperaturer under kortare stunder. Därför passar folien idealiskt som isolering i en bastu, till skillnad från plast som vanligtvis används i väggar.

En snyggare och mer funktionell bastu

Förutom de grundläggande delarna i konstruktionen av bastun hittar du också andra nödvändiga bastutillbehör hos oss på Byggmax. Här finns olika typer av bastusten som passar ditt aggregat, en hemtrevlig bastusträva samt funktionella termometrar i olika utförande. Alla produkter är givetvis anpassade för höga temperaturer och passar dessutom bra in i miljön. Det är enkelt att hitta allt du bestämmer för att färdigställa ditt drömprojekt lagom till att vintern gör sig påmind! Vill du bättra på isoleringen och säkra resten av ditt hem också? Du hittar såklart byggplast och vindskydd av bra kvalitet hos oss. Genom att göra det själv, vet du att arbetet blir ordentligt gjort samtidigt som du sparar pengar till nästa projekt.

Köp bastutillbehör hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av bastutillbehör som du kan köpa bekvämt från Byggmax. Kom in till din närmaste Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilket bastutillbehör som vi kan erbjuda.

Filtrera

390 träffar

Sortera på
Kaminexperten
Finns i flera längder
Från 379  kr
SaunaSweden
319  kr
SaunaSweden
1 059  kr
SaunaSweden
379  kr
SaunaSweden
255  kr
Kaminexperten
259  kr
Kaminexperten
Finns i flera storlekar
Från 1 099  kr
Emendo
Finns i flera varianter
Från 58 95  kr
Emendo
Finns i flera modeller
Från 219  kr
Habo
64 95  kr
Misa
819  kr
Kaminexperten
1 979  kr
Emendo
3 L
429  kr
Misa
889  kr
Kaminexperten
10 259  kr
Kaminexperten
Finns i flera storlekar
Från 1 099  kr
SaunaSweden
269  kr
Kaminexperten
Finns i flera färger
Från 309  kr
Kaminexperten
749  kr
SaunaSweden
7 975  kr
Kaminexperten
219  kr
SaunaSweden
299  kr
Kaminexperten
209  kr