Markduk

Markduk hjälper till att skydda din konstruktion. Våra markdukar har hög vattengenomsläppning och hindrar finkornigt material från att tränga upp i din konstruktion vid dränering. Bland våra dukar för mark hittar du varianter som är för olika användningsområden. Vi har till exempel markduk i fiber eller så kallad geotextil. Denna hindrar din dränering från att slamma igen. Vi har också fiberduk avsedd speciellt för markarbeten. Den hjälper dig att separera olika typer av jordmaterial och grus men släpper samtidigt igenom fukt.

Utmärkt vid trädgårdsanläggning

När du ska anlägga en trädgård kan markduk vara till stor hjälp. Den fungerar bra att använda vid till exempel terrasseringar eller när du ska anlägga en damm eller gång. Den fungerar också bra som erosionsskydd. Våra markdukar finns i olika bärighetsklasser. Dessa klasser passar till olika ändamål. Bärighetsklass nummer tre passar till exempel utmärkt för att hålla ogräs borta medan bärighetsklass nummer fem är perfekt för de mer krävande projekten. Som du säkert förstått är markduk ett mångsidigt material som både kan skydda ditt hus eller vara en praktiskt lösning i trädgården när du vill slippa ogräs och avskilja olika material som grus och jord.

Köp markdukar hos Byggmax

Hos Byggmax hittar du flera olika varianter av billiga och kvalitativa markdukar. Om du har frågor om vilken markduk du behöver till ditt projekt hjälper vi dig gärna.

filter-white Filtrera

1 träff

Sortera på
159 95  kr