Excenterslip

En excenterslip är en slipmaskin som är speciellt avsedd för att finslipa en träyta, till exempel i efterbearbetningen för att skapa en snygg finish. Oavsett om du ska fixa till utebordet inför sommaren eller vill snygga till ett ojämnt väggparti - excenterslipen gör jobbet. Med en excenterslip kan du slipa material som metall, plast, trä, glas, färg och lack. Ytor som passar för en excenterslip är stora, jämna och välvda ytor. Excenterslipar finns med sladd eller batteridrivna.

Excenterslipen roterar fram och tillbaka

En excenterslip har en slipplatta som arbetar med en kombination av sving- och vridrörelser. Excenterslipens användningsområde är mycket brett på grund av just slipens sving- och vridrörelser. Därför kan du både slipa och polera med en excenterslip. Slippappret sätter du enkelt fast på slipplattan med ett kardborrefäste..

Mjukt och hälsovänligt med excenterslip

Med excenterslipens integrerade broms och steglösa varvtalsinställning kan du jobba med mjuka rörelser som ger ett felfritt resultat även vid krävande arbeten på olika arbetsobjekt. Många excenterslipar har en dammpåse eller filterbox som gör arbetet mer hälsovänligt för dig.

Köp excenterslip hos Byggmax

Välkommen att kolla in vårt sortiment av excenterslipar som du köper enkelt från Byggmax. Kom in till din närmsta Byggmax-butik eller kolla här online för att se vilken excenterslip som passar dig. Välkommen!

filter-white Filtrera

9 träffar

Sortera på
Bosch
230V
949  kr
Einhell
150 mm slipsula
592  kr
Black & Decker
480W, passar 125mm sliprondeller, ställbar hastighet mellan 8000-22000sv/min
899  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
Från 1 659  kr
Bosch
18V
899  kr
Einhell
Svart, Röd, 400, kW
765 08  kr
Fatmax
SFMCW220B 18V UTAN BATTERI
919  kr
Bosch Power Tools
Finns i flera utföranden
1 779  kr